کد خبر : 188755
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ - 02:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مخبر زیربار قطعی برق نرفت

معاون اول رییس جمهور گفت:‌ وزارت نیرو با کمک بانک‌های عامل با برنامه‌ریزی منظم و توسعه نیروگاه‌های تولید برق، کمبودهای کشور در این زمینه را جبران کند و نباید به هیچ عنوان در دوران اوج مصرف برق در کشور شاهد خاموشی باشیم

مخبر زیربار قطعی برق نرفت

به گزارش مدارا، محمد مخبر در جلسه‌ای درخصوص رفع مشکلات توسعه نیروگاه‌ها که با حضور وزیر نیرو و رییس کل بانک مرکزی و همچنین مسوولان دستگاه‌های مربوطه در حوزه برق برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو، برای جلوگیری از خاموشی بر ضرورت تولید برق مورد نیاز کشور به ویژه در فصل تابستان برای جبران کمبودها در این زمینه تأکید کرد و گفت: وزارت نیرو با کمک بانک‌های عامل با برنامه‌ریزی منظم و توسعه نیروگاه‌های تولید برق، کمبودهای کشور در این زمینه را جبران کند و نباید به هیچ عنوان در دوران اوج مصرف برق در کشور شاهد خاموشی باشیم.

 

بررسی برنامه‌های ویژه توسعه ظرفیت تولید برق در دولت در اوج بار سال جاری و به ویژه در فصل تابستان و ارتقای واحدهای حرارتی موجود، با کمک بانک‌ها و تخصیص اعتبارات لازم واحدهای جدید نیروگاهی از جمله مواردی بود که در این جلسه در خصوص آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت و معاون اول رییس جمهور از رییس کل بانک مرکزی و همچنین وزیر نیرو خواست تا با تعامل و امضای تفاهمنامه‌ای هرچه زودتر مسایل مالی، چگونگی تخصیص اعتبارات و وصول مطالبات بانکی صنعت برق حل و فصل شود.

 

در این جلسه وزارت نیرو گزارشی از برنامه‌های توسعه و زمانبندی راه‌اندازی نیروگاه‌های حرارتی دولتی و خصوصی و واحدهای بخش بخار سیکل ترکیبی(بیع متقابل) و همچنین تأمین منابع طرح‌های نیروگاهی در دولت سیزدهم ارائه کرد.

 

در ادامه این جلسه گزارشی درخصوص ناترازی تولید و مصرف برق در ابتدای دولت سیزدهم، ظرفیت عملی تولید برق نیروگاه‌های کشور، دلایل اصلی کسری برق در سال گذشته، مقایسه سالانه تقاضای مصرف برق مطرح شد و در پایان پیشنهادهای اجرایی صندوق توسعه ملی جهت بازپرداخت بدهی و تأمین مالی طرح‌های نیروگاهی بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شد.

اخبار مرتبط:
سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد
سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد

فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب های نیلگون خلیج فارس خبر داد.

پیام تازه آمریکا: نگران ایران هستیم!
پیام تازه آمریکا: نگران ایران هستیم!

رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از «نیات ایران» در منطقه غرب آسیا ابراز نگرانی کرد!

آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است

آملی لاریجانی گفت: من در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم؛ مگر از جهتی که مربوط به توضیح و تبیین موضوع باشد. FATF اصلاً به‌عنوان دستور جلسه قابل طرح نبود، چون مصوبه مجلس نداشت که به‌صورت اصراری به مجمع ارجاع شده باشد. وقتی به من فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟» عرض کردم واقعاً بی‌وجه است. البته ریشه‌ای دارد که توضیح خواهم داد، اما به لحاظ حقوقی، طرح FATF در دستور کار مجمع بلاوجه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است