کد خبر : 188755
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ - 02:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مخبر زیربار قطعی برق نرفت

معاون اول رییس جمهور گفت:‌ وزارت نیرو با کمک بانک‌های عامل با برنامه‌ریزی منظم و توسعه نیروگاه‌های تولید برق، کمبودهای کشور در این زمینه را جبران کند و نباید به هیچ عنوان در دوران اوج مصرف برق در کشور شاهد خاموشی باشیم

مخبر زیربار قطعی برق نرفت

به گزارش مدارا، محمد مخبر در جلسه‌ای درخصوص رفع مشکلات توسعه نیروگاه‌ها که با حضور وزیر نیرو و رییس کل بانک مرکزی و همچنین مسوولان دستگاه‌های مربوطه در حوزه برق برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو، برای جلوگیری از خاموشی بر ضرورت تولید برق مورد نیاز کشور به ویژه در فصل تابستان برای جبران کمبودها در این زمینه تأکید کرد و گفت: وزارت نیرو با کمک بانک‌های عامل با برنامه‌ریزی منظم و توسعه نیروگاه‌های تولید برق، کمبودهای کشور در این زمینه را جبران کند و نباید به هیچ عنوان در دوران اوج مصرف برق در کشور شاهد خاموشی باشیم.

 

بررسی برنامه‌های ویژه توسعه ظرفیت تولید برق در دولت در اوج بار سال جاری و به ویژه در فصل تابستان و ارتقای واحدهای حرارتی موجود، با کمک بانک‌ها و تخصیص اعتبارات لازم واحدهای جدید نیروگاهی از جمله مواردی بود که در این جلسه در خصوص آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت و معاون اول رییس جمهور از رییس کل بانک مرکزی و همچنین وزیر نیرو خواست تا با تعامل و امضای تفاهمنامه‌ای هرچه زودتر مسایل مالی، چگونگی تخصیص اعتبارات و وصول مطالبات بانکی صنعت برق حل و فصل شود.

 

در این جلسه وزارت نیرو گزارشی از برنامه‌های توسعه و زمانبندی راه‌اندازی نیروگاه‌های حرارتی دولتی و خصوصی و واحدهای بخش بخار سیکل ترکیبی(بیع متقابل) و همچنین تأمین منابع طرح‌های نیروگاهی در دولت سیزدهم ارائه کرد.

 

در ادامه این جلسه گزارشی درخصوص ناترازی تولید و مصرف برق در ابتدای دولت سیزدهم، ظرفیت عملی تولید برق نیروگاه‌های کشور، دلایل اصلی کسری برق در سال گذشته، مقایسه سالانه تقاضای مصرف برق مطرح شد و در پایان پیشنهادهای اجرایی صندوق توسعه ملی جهت بازپرداخت بدهی و تأمین مالی طرح‌های نیروگاهی بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شد.

اخبار مرتبط:
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!
غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!

چند روز پیش، روزنامه‌ی فرانسوی لوموند در گزارشی مفصل به وضعیت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور پرداخت؛ گزارشی که در آن، رضا پهلوی به‌عنوان فردی توصیف شده که نیم قرن است از ایران دور مانده و در رؤیای بازگشت به تخت سلطنت می‌سوزد.

نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  
نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره کمبود آب و احتمال تخلیه تهران، گفت: ظاهرا آقای پزشکیان گله کرده است که اگر تا آذر بارندگی نداشته باشیم چه خواهد شد؛ از خود آقای پزشکیان سوال می‌کنیم چرا بارندگی‌ها کم شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است