کد خبر : 188746
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ - 00:26
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

صداوسیما محبوبیت را تاب نمی‌آورد

صدا و سیما در خروج را به سروش صحت نشان داد؛ همانگونه که پیش از این عادل فرودوسی‌پور، ایرج طهماسب، رضا عطاران و دیگر چهره‌های فرهنگی و هنری محبوب خود را که مخاطبان زیادی را به پای تماشای برنامه‌های تلویزیونی می‌کشاندند، به بیرون راند. گویا صدا و سیما همان رویه سابق خود را دنبال می‌کند و محبوبیت هیچ چهره‌ای را بر نمی‌تابد.

اخبار مرتبط:
پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد
پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد

پیکر بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما مرحوم سعید پیردوست، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم
پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم

منوچهر شاهسواری، دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اظهارات علی نصیریان درباره تصویری که از او بر پوستر جشنواره نقش بسته، متنی را خطاب به این بازیگر نوشت.

سعید پیردوست درگذشت
سعید پیردوست درگذشت

سعید پیردوست بازیگر سینما و تلویزیون بامداد امروز ۱۶ دی به دلیل ابتلا به سرطان در منزل درگذشت. سعید پیردوست در چند وقت اخیر چندین بار در بیمارستان بستری شده بود. این بازیگر سینما و تلویزیون ۵ دی ۸۵ ساله شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است