کد خبر : 188629
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۱ - 10:03
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

صالحی امیری از کمیته ملی المپیک رفت؟

دبیر کمیته ملی المپیک گفت: قطعا فدراسیون کشتی بهترین کشتی‌گیران را به بازی‌های آسیایی اعزام می‌کند.

صالحی امیری از کمیته ملی المپیک رفت؟

به گزارش مدارا، کیکاووس سعیدی در خصوص اینکه چه زمانی پرچمدار کاروان ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو انتخاب خواهد شد، اظهار داشت: فعلا مشغول بررسی مواردی مثل انتخاب البسه و همینطور شرایط ایرلاین‌ها برای سفر کاروان ایران به هانگژو هستیم تا بهترین گزینه‌ها را انتخاب کنیم.

وی در مورد منتفی شدن استفاه از البسه چینی برای حضور در بازی‌های آسیایی گفت: اولویت ما البسه داخلی است و در بازی‌های آسیایی از البسه‌ای که شرکت‌های داخلی تهیه می‌کنند استفاده خواهیم کرد. البته یک شرکت چینی به ما پیشنهاد استفاده از البسه‌های رایگان داده بود که بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، تصمیم گرفتیم در بازی‌های آسیایی از البسه داخلی استفاده کنیم.

دبیر کمیته ملی المپیک ادامه داد: در جلسه‌ای با حضور رئیس کمیته ملی المپیک و تعدادی از تولیدکنندگان داخلی البسه ورزشی، در خصوص تهیه البسه کاروان ایران هم‌اندیشی شد. قرار است این تولیدکنندگان طرح‌های خود را ارائه دهند تا برترین طرح‌ها به ستاد فرهنگی معرفی شوند.

سعیدی درباره انتشار نامه پایان ماموریت صالحی امیری در کمیته ملی المپیک، عنوان کرد: این نامه یک اشتباه اداری بود که رفع شد و ماموریت وی ادامه خواهد داشت.

وی در مورد اینکه آیا سیاست فدراسیون کشتی مبنی بر اعزام تیم‌های سوم کشتی آزاد و فرنگی به بازی‌های آسیایی تغییر کرده یا خیر، اظهار داشت: قطعا فدراسیون کشتی بهترین کشتی‌گیران را به بازی‌های آسیایی اعزام ِمی‌کند.

اخبار مرتبط:
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!

با وجود رایزنی‌های مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالی‌ها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گل‌گهر.

پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال
پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تراکتور که نقش اصلی در صعود تیمش به مرحله بعد جام حذفی را داشت، بعد از بازی پرحاشیه روز ۵شنبه برابر پرسپولیس با اشاره به گذشته‌اش در این تیم و احتمال گرفتن تصمیم‌هایی که ممکن است خیلی‌ها ناراحت شوند، صحبت‌هایی مطرح کرد که از نگاه بسیاری، کنایه‌ای غیرمستقیم به آینده فوتبالی او بود هرچند برخی این موضوع را به بازگشت احتمالی بیرو به پرسپولیس ربط دادند.

بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!

باشگاه استقلال در پی حواشی ایجاد شده در مورد غیبت برخی بازیکنان در سفر به بحرین توییتی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است