کد خبر : 188551
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 23:52
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

پوستر جشنواره بین المللی فیلم کن رونمایی شد

​پوستر هفتاد وپنجمین دوره جشنواره فیلم کن با تصویری از جیم کری در اثر سینمایی «نمایش ترومن» رونمایی شد.

پوستر جشنواره بین المللی فیلم کن رونمایی شد

به گزارش مدارا، پوستر یکی از بزرگ‌ترین‌ و معتبرترین جشنواره های سینمایی جهان درحالی رونمایی شده که هنوز رئیس هیات داوران این‌ دوره معرفی نشده است.

برخی گمانه‌زنی‌ها از انتخاب اصغر فرهادی برای دبیری هفتاد وپنجمین دوره این رویداد سینمایی حکایت دارد.

در این دوره از جشنواره کن، فیلم «برادران لیلا» سومین ساخته سعید روستایی در بخش رقابتی حضور دارد.

هفتادوپنجمین جشنواره فیلم کن از ۱۷ تا ۲۸ می (۲۷ اردیبهشت تا ۷ خرداد ماه) به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 

اخبار مرتبط:
گفتند اگر چهارشنبه‌سوری به اسکار برود در ایران کودتا می‌شود!
گفتند اگر چهارشنبه‌سوری به اسکار برود در ایران کودتا می‌شود!

مسعود اطیابی: سینمای کمدی ما برآیند جامعه است | رضا درستکار: کمدی‌های امروز جنبه‌ی هنری ندارند.

محمد کاسبی: رضا پهلوی کمک ابزاری و جاسوسی می‌گیرد
محمد کاسبی: رضا پهلوی کمک ابزاری و جاسوسی می‌گیرد

محمد کاسبی در یک مصاحبه اعلام کرد که ۵ سالی است که در بستر بیماری افتاده و توانایی حرکت ندارد و با دستگاه اکسیژن زندگی می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نمی توانیم برای آوازخواندن یک خانم در جمع آقایان مجوز بدهیم
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نمی توانیم برای آوازخواندن یک خانم در جمع آقایان مجوز بدهیم

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای انقلاب فرهنگی گفت: ما در کشور جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و در جمهوری اسلامی ملاک، مباحث شرعی است که باید در اسناد به آن توجه شود و نباید جامعه را برای یک عده موافق یا مخالف دچار قطبی‌سازی کنیم و دچار چالش‌هایی شویم؛ خصوصاً در جامعه ما که طبیعتاً وفاق ملی و انسجام ملی بسیار مورد اهمیت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است