کد خبر : 188532
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 16:16
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

یک خبر بد برای بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت:افزايش حقوق بازنشستگان هنوز ابلاغ نشده است

یک خبر بد برای بازنشستگان

به گزارش مدارا، اسکندری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: دولت هنوز افزایش‌های حقوق مصوب در قانون بودجه ۱۴۰۱ امسال را ابلاغ نکرده است.

وی افزود:حقوق فروردین بازنشستگان کشوری به صورت علی الحساب و بر مبنای سال گذشته پرداخت می‌شود. با ابلاغ دولت، احکام بر اساس افزایش‌های جدید در اردیبهشت صادر و افزایش فروردین نیز در آن زمان پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط:
قیمت طلا و سکه، امروز ۱۱ دی ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار ۱۴ میلیون و ۹۸ هزار، سکه امامی ۱۴۹ میلیون تومان
قیمت طلا و سکه، امروز ۱۱ دی ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار ۱۴ میلیون و ۹۸ هزار، سکه امامی ۱۴۹ میلیون تومان

طلای ۱۸ عیار در بازار تهران امروز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ با نرخ ۱۴ میلیون و ۹۸ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد.

کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد

همزمان با افزایش نرخ لبنیات و راه‌اندازی کمپین نخریدن لبنیات چالش‌های جدیدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان ایجاد شده است.

واریز سود سهام عدالت شرطی شد
واریز سود سهام عدالت شرطی شد

به‌ زودی خبر خوشی برای برخی از دارندگان سهام عدالت در راه است؛ تصمیمی که می‌تواند سرنوشت سودهای انباشته مانده در حساب‌های قدیمی را روشن کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است