کد خبر : 188532
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 16:16
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

یک خبر بد برای بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت:افزايش حقوق بازنشستگان هنوز ابلاغ نشده است

یک خبر بد برای بازنشستگان

به گزارش مدارا، اسکندری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: دولت هنوز افزایش‌های حقوق مصوب در قانون بودجه ۱۴۰۱ امسال را ابلاغ نکرده است.

وی افزود:حقوق فروردین بازنشستگان کشوری به صورت علی الحساب و بر مبنای سال گذشته پرداخت می‌شود. با ابلاغ دولت، احکام بر اساس افزایش‌های جدید در اردیبهشت صادر و افزایش فروردین نیز در آن زمان پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط:
قیمت روز گوشی موبایل ۱۰ آذر ۱۴۰۴
قیمت روز گوشی موبایل ۱۰ آذر ۱۴۰۴

قیمت روز گوشی موبایل در بازار ۱۰ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر ببینید.

حسین راغفر: تورم تا پایان سال از ۶۰ درصد عبور می‌کند
حسین راغفر: تورم تا پایان سال از ۶۰ درصد عبور می‌کند

حسین راغفر، کارشناس اقتصادی، وضعیت کنونی را به «غارت اقتصاد کشور» تشبیه کرده و با هشدار نسبت به افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها، می‌گوید نرخ تورم در ایران در صورت ادامه روند کنونی می‌تواند تا پایان سال از ۶۰ درصد عبور کند.

وضعیت توزیع شیر در مدارس شیر تو شیر شد!
وضعیت توزیع شیر در مدارس شیر تو شیر شد!

انجمن صنایع لبنی گفت: برخلاف برخی ادعاها، تاکنون هیچ وزارتخانه و یا نهاد دولتی با این انجمن قراردادی در خصوص توزیع شیر مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ منعقد نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است