کد خبر : 188438
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 08:52
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

اظهارات عجیب امام جمعه رشت درباره فقر و گرانی

خبرگزاری حوزه نوشت : آیت الله رسول فلاحتی گفت :نماینده، ولی فقیه در گیلان گفت: فقر، گرانی، زلزله، سیل، فساد، سلطه ظالمان و … به نوعی امتحان است و انسان باید بداند چگونه با امتحان‌های الهی مواجه شده و از آن خارج شود.

اظهارات عجیب امام جمعه رشت درباره فقر و گرانی

به گزارش مدارا،خبرگزاری حوزه نوشت : آیت الله رسول فلاحتی گفت :نماینده، ولی فقیه در گیلان گفت: فقر، گرانی، زلزله، سیل، فساد، سلطه ظالمان و … به نوعی امتحان است و انسان باید بداند چگونه با امتحان‌های الهی مواجه شده و از آن خارج شود.

 

نماینده، ولی فقیه در گیلان گفت: فقر، گرانی، زلزله، سیل، فساد، سلطه ظالمان و … به نوعی امتحان است و انسان باید بداند چگونه با امتحان‌های الهی مواجه شده و از آن خارج شود.

 

آیت الله رسول فلاحتی، روز پانزدهم ماه رمضان در مصلای رشت در تفسیر آیه‌های ۱۰ و ۱۱ سوره احزاب به جمعیت ۱۰ هزار نفری لشکر کفار در مقابل سپاه ۳ هزار نفری مسلمانان در جنگ احزاب اشاره کرد و گفت: دو گروه به خدا گمان داشتند و نخستین آن منافقان و بیماردلان بودند که منافقان عقیده داشتند مردم مدینه دیگر به استیصال می‌رسند، اما گروه دوم مومنان بودند که گمان حسن و خوب داشتند و می‌پنداشتند خدا به طور قطع نصرت را از آن آن‌ها خواهد کرد.

 

امام جمعه رشت با بیان اینکه مسلمانان در جنگ احزاب امتحان و آزمایش شدند، افزود: این سنت خداست که همه انسان‌ها باید امتحان شوند تا مومن از کافر و منافق جدا شود.

 

آیت الله رسول فلاحتی، آزمایش و امتحان تمام انسان‌ها را سنت الهی خواند و افزود: خدا مومن را می‌آزماید و در این راستا هر انسانی که بخواهد به مقام معنوی برسد باید از امتحان‌های الهی سربلند بیرون آید.

 

وی، امتحان را سنت جاری خدا بر انسان و جوامع بشری عنوان کرد و گفت: فقر، گرانی، زلزله، سیل، فساد، سلطه ظالمان و … به نوعی امتحان است و انسان باید بداند چگونه با امتحان‌های الهی مواجه شده و از آن خارج شود.

 

نماینده، ولی فقیه در گیلان تصریح کرد: مومن همواره باید امیدوار به رحمت الهی و خوف از خدا باشد.

اخبار مرتبط:
عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: برای هرگونه راه حل منصفانه و متوازن که متضمن منافع متقابل باشد، آمادگی داریم
عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: برای هرگونه راه حل منصفانه و متوازن که متضمن منافع متقابل باشد، آمادگی داریم

دیپلمات‌های عالی رتبه ایران و فرانسه در گفت‌وگویی تلفنی، درباره مسائل مرتبط با اسنپ‌بک و همچنین موضوعات کنسولی رایزنی کردند.

لاریجانی: در سفر به ریاض، گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان بررسی شد؛ بنا شد این کارها در قالب گروه‌هایی دنبال شود
لاریجانی: در سفر به ریاض، گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان بررسی شد؛ بنا شد این کارها در قالب گروه‌هایی دنبال شود

دبیر شورای عالی امنیت ملی از بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی میان ایران و عربستان خبر داد و گفت: بنا شد این کارها در قالب گروه‌هایی دنبال شود.

سخنگوی وزارت خارجه: امروز بعدازظهر یک گفت‌وگوی تلفنی برنامه ریزی شده بین عراقچی و سه وزیر اروپایی برقرار خواهد شد
سخنگوی وزارت خارجه: امروز بعدازظهر یک گفت‌وگوی تلفنی برنامه ریزی شده بین عراقچی و سه وزیر اروپایی برقرار خواهد شد

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی گفت که امروز بعدازظهر یک گفت‌وگوی تلفنی برنامه ریزی شده بین وزیر خارجه ایران و سه وزیر اروپایی برقرار خواهد شد و مسئول سیاست خاررجی اتحادیه اروپا نیز در این تماس تلفنی مشترک حضور خواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است