کد خبر : 188281
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۹ - 10:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جلیل محبی: آقای رئیس جمهور «دوربین درمانی» فقط برای مدت کوتاهی جواب می‌دهد

جلیل محبی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس و دبیر سابق ستاد امر به معروف نهی از منکر در یک یادداشت انتقادی در کانال تلگرامی خود، به رویه مشاوران رسانه‌ای و اطرافیان رئیس جمهور پرداخته و به دوربین‌درمانی رئیسی خرده گرفته است.

جلیل محبی: آقای رئیس جمهور «دوربین درمانی» فقط برای مدت کوتاهی جواب می‌دهد

به گزارش مدارا، جلیل محبی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس و دبیر سابق ستاد امر به معروف نهی از منکر در یک یادداشت انتقادی در کانال تلگرامی خود، به رویه مشاوران رسانه‌ای و اطرافیان رئیس جمهور پرداخته و به دوربین‌درمانی رئیسی خرده گرفته است.

جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امر به معروف نوشت:

* چند ماهی از تشکیل دولت آقای رئیسی می‌گذرد. کم کم می‌توان شناخت دقیق تری از این دولت به دست آورد.

* پیش از بررسی عملکرد حوزه های اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و سیاسی در مرحله اول باید به عملکرد خود رئیس دولت از نگاه بیرونی پرداخت.

* آقای رئیسی در این مدت نشان داده است ‌به نظر مشاوران رسانه ای _که البته مشاوران حرفه‌ای به نظر نمی‌رسند_ اهمیت می‌دهد.

* تدارک کلید واژه برای سخنرانی های رئیس جمهور، زاویه های دوربین های عکاسی و مانند آنها کار “مهمی” است اما “همه” کار نیست، دوربین درمانی برای مدت کوتاهی جواب می‌دهد، خصوصاً این که ‌رئیس جمهور توان ذهنی این را نداشته باشد که تشخیص دهد که مردم متوجه می‌شوند که این کار نمایش است.

* آقای رئیس جمهور که اهل مشهد است به این‌ مثل مشهدی توجه ویژه کند:

*  یکی از همشهری های آقای رئیس جمهور برای خواستگاری از خانمی آماده می‌شده که رفیق اش از سر خیرخواهی ‌به او متذکر می‌شود که وقتی زنگ درب خانه را زدی، پشت آیفن بگو منم نگو مُیُم! مشهدی ساده دل هم در جواب رفیق اش می‌گوید خب میاد بیرون میفهمه مُیُم!!

* رئیس جمهور باید قدرت فهم این را داشته باشد که بداند اگر مشاوری به او گفت “شما به راننده بگو اگر درست رانندگی نکنی خودم پشت فرمان می‌نشینم” نباید به حرفش گوش کند و بداند که جامعه می‌فهمد این سیاه بازی است که دور از شان رئیس جمهور است.

* حال این رفتار را تسری دهید به امور حاکمیت و تشخیص صحت و سقم پیشنهادات وزرا و معاونین و غیر آنها. به جز دوربین را روشن میکنیم و ‌چند نفری از اطرافیان رئیس جمهور که اعضای اصلی ستاد انتخاباتی او هستند و در قوه قضائیه نیز همان ها حضور داشتند، باقی افرادی که به تیم این دولت پیوسته اند (البته تا جایی که من با ایشان صحبت کرده ام) رئیس دولت را ناتوان از فهم کارشناسی می‌دانند که توان اتخاذ ‌تصمیم های دقیق یا بزرگ ندارد.

* در بهترین حالت دوستان‌مان با لبخند تلخی بحث را جمع می‌کنند که “آقای رئیسی داره بهتر میشه”!

* ما هم بهتر از بحث را جمع کنیم تا متهم به ریختن آب در آسیاب اصلاح طلبان نشویم.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که اکنون در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم، گفت: باید توجه داشت که اکنون هم در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم و این به طرف مقابل بستگی دارد که چه زمانی بخواهد دوباره جنگ را آغاز کند.

پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید
پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید

عباس عبدی نوشت: شهروندان به ویژه اغلب آنان که به‌طور طبیعی نگاه به آینده دارند، می‌پرسند که خب! آینده چه خواهد شد؟ این آتش‌بس حتی رسمی هم نشده، اگر رسمی هم می‌شد، باز هم شکننده بود، زیرا آتش‌بس به خودی خود اهمیت ندارد، فقط توقف جنگ برای حل مسائل فیمابین است و اگر به چنین نتیجه‌ای منجر نشود، دیر یا زود شکسته خواهد شد یا برحسب اراده یکی از طرفین یا اتفاق و حوادث پیش‌بینی نشده که احتمالش کم هم نیست.

هر کسی که رهبری را تهدید کند محارب است
هر کسی که رهبری را تهدید کند محارب است

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لاسمح الله) تعرضی نماید حکم محارب دارد و هر گونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت های اسلامی حرام است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است