کد خبر : 188133
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۸ - 16:48
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

فروشنده گاز اشک‌آور در تهران دستگیری شد

مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ فردی را که اقدام به فروش تجهیزات از جمله گاز اشک آور و ادوات نظامی در فضای مجازی کرده بود، بازداشت کردند.

فروشنده گاز اشک‌آور در تهران دستگیری شد

به گزارش مدارا، مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درپی دریافت اخباری مبنی بر فروش تجهیزات و ادوات نظامی از جمله گاز اشک آور، دستبند، شوکر و … در فضای مجازی رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند. با آغاز رسیدگی به این موضوع مأموران متوجه شدند که این فرد تعدادی از این تجهیزات را دراختیار دارد و از این رو برای شناسایی و دستگیری وی وارد عمل شدند.

ماموران با استفاده از روش‌های پلیسی محل اختفا و هویت فروشنده این تجهیزات نظامی را شناسایی کردند و در ادامه هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی انجام شده و مأاموران پس از اخذ مجوز با مخفیگاه این فرد در محله پامنار حاضر شده و او را در عملیاتی ضربتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

با دستگیری متهم تعداد ۸۰ عدد گاز اشک آور و دیگر ادوات نظامی که متهم اقدام به فروش آن در فضای مجازی کرده بود، از مخفیگاه وی کشف شد. متهم نیز به جرم خود اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت با تایید این خبر اعلام کرد:‌ تحقیقات برای شناسایی دیگر افراد مرتبط با این فرد در حال انجام است. همچنین شهروندان باید بدانند که هرگونه خرید و فروش تجهیزات و ادوات نظامی ممنوع بوده و با آن برخورد خواهد شد.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست

هواشناسی اعلام کرد: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست.

مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید
قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در واکنش به اخباری مبنی بر ایجاد قطعه‌ای ویژه برای طبقات مرفه گفت: قطعه ۹۰ مختص افراد خاص نیست و خرید برای عموم آزاد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است