کد خبر : 187954
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - 16:19
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

محسن منصوری از استانداری تهران می رود؟

محسن منصوری استاندار تهران بعد از جلسه ستاد مقابله با کرونا استان در جمع خبرنگاران در خصوص قبول مسئولیت در وزارت کشور اظهار کرد: این موضوع را باید از روسا و تصمیم‌گیران بپرسید.

محسن منصوری از استانداری تهران می رود؟

به گزارش مدارا، وی در پاسخ به این سوال که آیا شما این خبر را تایید می کنید؟ گفت: من مرجع تایید و تکذیب نیستم. ما سرباز نظام هستیم و هر تصمیمی بگیرند، انجام وظیفه می کنیم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع بدهی سازمان های بیمه به دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: با توجه به فشاری که بر روی دانشگاه های علوم پزشکی است باید بدهی آن ها در سریع ترین زمان ممکن پرداخت شود. در همین راستا نیاز است که سازمان های بیمه گر با روش هایی که مد نظرشان است این بدهی را پرداخت کنند.

منصوری در ادامه بیان کرد: برخی گزارشات حاکی از آن است که عادی انگاری و عدم رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی شدت گرفته و در سطح استان تهران از حدود ۶۲ درصد با ۲ درصد کاهش به ۶۰ درصد رسیده است. بی تردید هرگاه سهل انگاری کنیم لطمه می خوریم؛ لذا همه باید نسبت به این موضوع با حساسیت ویژه‌ای برخورد کنیم.

اخبار مرتبط:
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!
غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!

چند روز پیش، روزنامه‌ی فرانسوی لوموند در گزارشی مفصل به وضعیت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور پرداخت؛ گزارشی که در آن، رضا پهلوی به‌عنوان فردی توصیف شده که نیم قرن است از ایران دور مانده و در رؤیای بازگشت به تخت سلطنت می‌سوزد.

نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  
نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره کمبود آب و احتمال تخلیه تهران، گفت: ظاهرا آقای پزشکیان گله کرده است که اگر تا آذر بارندگی نداشته باشیم چه خواهد شد؛ از خود آقای پزشکیان سوال می‌کنیم چرا بارندگی‌ها کم شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است