کد خبر : 187869
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - 13:21
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

ابربدهکاران تسویه حساب کردند

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره عملکرد این وزارتخانه برای افشای ابربدهکاران بانکی گفت: تعدادی از این بدهکاران بزرگ‌ برای پرداخت بدهی‌شان به بانک‌ها و خروج از لیست بدهکاران مراجعه کرده‌اند.

ابربدهکاران تسویه حساب کردند

به گزارش مدارا، احسان خاندوزی در این باره گفت: مساله افشای ابربدهکاران بانکی کشور که سال‌ها در اقتصاد ایران تنها حرفش زده می‌شد، هفته گذشته با فشار وزارت اقتصاد بحمدالله در بانک‌های دولتی انجام شد.

خاندوزی افزود: معضل بدهی‌های کلان بانکی موجب عدم دسترسی بخش زیادی از مردم به تسهیلاتی بود که سال‌ها و سال‌ها منجمد دست چند بدهکار بزرگ بدحساب باقی مانده بود و اجازه دسترسی به آن حجم از تسهیلات به بقیه مردم داده نمی‌شد.

وی با انتقاد از اینکه از این مساله در گذشته به عنوان یک حربه سیاسی استفاده می‌شد و لیست بدهکاران در جیب برخی از افراد بود که از آن علیه جریان رقیب استفاده می‌کردند، گفت: ما در وزارت اقتصاد کاملاً علمی و کارشناسی و به نفع مردم حرکت خواهیم کرد. در هفته‌های آینده هم این افشای اطلاعات و شفافیت کامل‌تر خواهد شد. در دیدار نوروزی که با مدیران عامل بانک‌ها داشتم، حرف‌ها و حدیث‌ها و مقاومت‌هایی در این زمینه وجود داشت اما از آنان خواستیم اگر همه همزمان این سیاست را پیاده کنند، هیچ مساله‌ای به جهت اینکه منابع و سپرده‌ها از یک بانک خارج شود و وارد بانک دیگری گردد، رخ نخواهد داد.

طبق اعلام وزات اقتصاد، خاندوزی ادامه داد: از مدیران بانک‌ها خواستیم که روزهای بیستم و بیست و یکم فروردین ماه آخرین زمانی باشد که این سیاست اجرا می‌شود و الحمدالله این سیاست در کشور پیاده شد و برای آینده هم نظر ما این است که این روند را ادامه دهیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد : اجرای این سیاست منابع را به بانک‌ها برخواهد گرداند و خوش حسابی را تقویت خواهد کرد و ان شاالله این جریان موقت نخواهد بود و ادامه خواهد داشت. در هفته جاری ان شاالله یک خبر بزرگ و امیدوار کننده دیگر راجع به شفافیت اطلاعات اقتصادی خواهیم داشت که آن را هم خدمت مردم عزیز ایران اعلام خواهم کرد.

طبق این گزارش، در هفته گذشته اسامی ابربدهکاران ۱۱ بانک دولتی منتشر شد و قرار است تا در هفته جاری لیست بدهکاران کلان تمامی بانک‌ها در سایت بانک مرکزی منتشر شود.

اخبار مرتبط:
افقه: تحقق در آمدهای نفتی و مالیاتی بودجه بعید است
افقه: تحقق در آمدهای نفتی و مالیاتی بودجه بعید است

مرتضی افقه، عضو هیات علمی دانشگاه اهواز با اشاره به تأثیر تحریم‌ها بر بخش‌های نفت، صنعت و خدمات، تاکید کرد که بعد از حدود هشت سال تحریم و تمام شدن منابع جایگزین درآمدهای نفتی، رکود فعلی قابل انتظار بود. او افزود که فشارهای داخلی و خارجی، تهدیدهای ادامه جنگ و سختگیری‌های آمریکا، عامل فرار سرمایه و کاهش سرمایه‌گذاری شده‌اند.

مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص: هیچ بن‌بست اقتصادی در ایران وجود ندارد
مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص: هیچ بن‌بست اقتصادی در ایران وجود ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بازار ارز باید رسمی، شفاف و تحت مدیریت بانک مرکزی باشد و همه ارز حاصل از صادرات در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار این بازار قرار گیرد.

بودجه ۱۸۰۰ میلیاردی به «جامعه المصطفی» برای تربیت ۲۱ هزار طلبه خارجی در ایران!
بودجه ۱۸۰۰ میلیاردی به «جامعه المصطفی» برای تربیت ۲۱ هزار طلبه خارجی در ایران!

بودجه جامعه المصطفی العالمیه در سال آینده، بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. عنوان این بند در پیوست بودجه " طلاب خارجی شاغل به تحصیل در داخل" ذکر شده و هدفگذاری سال جدید را ۲۱۰۰۰ طلبه پیش‌بینی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است