کد خبر : 187386
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۳ - 14:17
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شناسایی سویه جدید کرونا در ژاپن

ژاپن شناسایی اولین مورد ابتلا به سویه نوترکیب موسوم به XE را تایید کرد.

شناسایی سویه جدید کرونا در ژاپن

به گزارش مدارا، بنابر اعلام وزارت بهداشت ژاپن سویه نوترکیب XE که ترکیبی از دو زیرسویه اُمیکرون است هنگام ورود یک مسافر به فرودگاه “ناریتا” در نزدیکی توکیو تایید شده است.

وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن بدون اشاره به ملیت این مسافر اعلام کرد: این زن حدودا ۳۰ ساله که در آمریکا اقامت داشته و علامتی از بیماری در او مشاهده نشده است، ۲۶ مارس وارد این فرودگاه شده است.

این زن دو دُز واکسن کرونای فایزر را دریافت کرده اما تست تشخیصی کروناویروس او هنگام ورود به ژاپن مثبت بوده است. سویه نوترکیب XE از طریق آزمایش های توالی ژنتیکی در موسسه ملی بیماری های عفونی این کشور شناسایی شد.

به گزارش ژاپن تودی، گفته می شود این سویه، ترکیبی از دو زیرسویه BA.۱ و BA.۲ اُمیکرون است. برخی گزارشها حاکی از آن است که سرعت انتقال آن ۱۲.۶ درصد بیشتر از BA.۲ است اگرچه جزئیات درباره شدت بیماری‌زایی آن هنوز ناشناخته است.

اخبار مرتبط:
هشدار جدی پلیس به زنان درباره موتورسواری
هشدار جدی پلیس به زنان درباره موتورسواری

رئیس پلیس راهور فراجا درباره بحث موتورسواری بانوان و وضعیت حقوقی آن اظهار کرد: رانندگی با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی نیاز به گواهینامه دارد.

مرگ تلخ یک زن باردار در تالش جنجالی شد
مرگ تلخ یک زن باردار در تالش جنجالی شد

مسافر بارداری در گیسوم تالش، پس از نزاع و درگیری ساکنان منطقه با وی و همراهانش به دلیل ریختن زباله در طبیعت، با اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داد.

مسئول ساماندهی مساجد پایتخت: برنامه‌ریزی شده تا هر ماه یک مسجد جدید در تهران کلنگ‌زنی شود
مسئول ساماندهی مساجد پایتخت: برنامه‌ریزی شده تا هر ماه یک مسجد جدید در تهران کلنگ‌زنی شود

مسئول ساماندهی مساجد تهران گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تلاش می‌شود تا در هر ماه کلنگ احداث یک مسجد در مناطق مختلف تهران به زمین زده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است