کد خبر : 187272
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۳ - 04:07
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

واکنش وزارت امور خارجه به حادثه سرکنسولگری ایران در افغانستان

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تجمع ها در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در هرات تاکید کرد، تامین امنیت کامل سفارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در هرات و دیگر شهرهای افغانستان مسئولیت قطعی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان است.

واکنش وزارت امور خارجه به حادثه سرکنسولگری ایران در افغانستان

به گزارش مدارا، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص تجمع ها در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در هرات و سنگ پرانی های پراکنده ای که صورت گرفته است، با یاد آوری مسئولیت قطعی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان در حفظ و صیانت از امنیت اماکن دیپلماتیک، تاکید کرد: امنیت کامل سفارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در هرات و دیگر شهرهای افغانستان می بایست به صورت کامل تامین و تضمین های لازم برای فعالیت امن این نمایندگی ها ارائه گردد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی و چند لایه دو ملت ایران و افغانستان و چند دهه میزبانی محترمانه دولت و ملت ایران از مردم افغانستان، نسبت به طراحی های توطئه گران و بدخواهان دو کشور ایران و افغانستان هشدار داد.

 

خطیب زاده تاکید کرد، متاسفانه برخی کلیپ ها و اظهار نظرها با هدف ایران یا افغانستان هراسی در حال انتشار است که تحریک عواطف مردم دو کشور را  هدف قرار داده و هوشیاری بیش از پیش مردم و مسئولین دو کشور را می‌طلبد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان عنوان کرد: با سفیر و مسئولین نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در تماس مستمر هستیم.

اخبار مرتبط:
رئیس دولت سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم
رئیس دولت سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم

«احمد الشرع» رئیس دولت سوریه گفت: به امضای یک توافق با اسرائیل نزدیکیم. احتمال دارد این توافق در روزهای آینده به امضا برسد. توافق در دست بررسی مشابه توافق سال ۱۹۷۴ خواهد بود.

رئیس سابق موساد: چارلی کرک را ما نکشتیم
رئیس سابق موساد: چارلی کرک را ما نکشتیم

رئیس سابق موساد : به خدا ما چارلی کرک رو نکشتیم

آمریکا سومین شناور ونزوئلایی را منهدم کرد
آمریکا سومین شناور ونزوئلایی را منهدم کرد

ترامپ در شبکه اجتماعی خود تروث سوشال اعلام کرد که این حمله، یک شناور که در حوزه مسئولیت فرماندهی جنوبی ایالات متحده فعال بود را هدف گرفت و سه سرنشین آن کشته شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است