کد خبر : 187050
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۱ - 09:41
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

شورای سردبیری روزنامه‌ هم‌میهن مشخص شد

عباس عبدی، احمد زیدآبادی، افشین امیرشاهی و جواد روح اعضای شورای سردبیری روزنامه هم‌میهن هستند که قرار است زیر نظر غلامحسین کرباسچی کار خود را آغاز کند.

شورای سردبیری روزنامه‌ هم‌میهن مشخص شد

به گزارش مدارا، باشگاه روزنامه‌نگاران ایران مطلع شد که این روزنامه قرار است در ۸ صفحه منتشر شود. محمد جواد روح سردبیر است و آقایان عبدی و زیدآبادی مشاور روزنامه هستند. افشین امیرشاهی نیز قرار است عهده‌دار سایت روزنامه شود.

افشین امیرشاهی با انتشار این تصویر خبر داد که همگی افطاری میهمان غلامحسین کرباسچی بودند.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟

تصمیم به خاموشی جشن، جلوه‌ای از خودآگاهی جمعی بود؛ خودآگاهی‌ای که معتبرترین مجوز آن، قضاوت و وجدان عمومی است نه دستور یک مقام اداری. این لحظه‌ نمادین، نشان داد که قوام همبستگی اجتماعی در ایران تنها در سایه‌ تنوع سلیقه‌ها تجلی می‌یابد، نه در یکنواختی. وقتی کوچه‌های شهر به سکوت نشستند، شاهرگ های تجربه مشترک ما در برابر درد ملی به تپش افتاد.

شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»
شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»

وکیل آزاده مسیح زاده از طرح دادخواست جدید علیه اصغر فرهادی خبر داد و گفت: مبانی این دادخواست با موارد قبلی تفاوت‌های جدی دارد.

پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت
پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت

پخش‌کننده فیلم سینمایی «پیرپسر» گفت: پس از پایان اکران «رها» فیلم دیگری جایگزین می‌شود و بعد از آن نوبت به اکران «پیرپسر» خواهد رسید، «پیرپسر» پروانه نمایش دارد و برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است