کد خبر : 186811
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۹ - 12:50
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از مرزها انجام می‌شود

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: واقعیت این است که مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از کشور انجام می‌شود و متأسفانه هیچ دستگاهی از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت و حفاظت نمی‌کند.

نماینده مجلس: مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از مرزها انجام می‌شود

به گزارش مدارا، محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه امروز به دلیل فضاسازی‌های انجام شده اگر در جهت حمایت از حقوق مردم در فضای مجازی حرفی هم مطرح شود، با واکنش منفی مواجه می‌شود.

وی افزود: به دلیل فضاسازی‌های منفی انجام شده اگر امروز دفاع از تضییع حقوق مادی و معنوی مردم در فضای مجازی مطلبی گفته شود اینگونه برداشت می‌شود که ما به دنبال محدودسازی فضای مجازی هستیم.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: واقعیت این است که در بسیاری از کشورهای دنیا فضای مجازی کاملاً قانونمند و ضابطه‌مند است اما در کشور ما قانون و ضابطه‌ای برای فضای مجازی وجود ندارد.

جوکار خاطرنشان کرد: متأسفانه مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از مرزها انجام می‌شود و به عنوان مثال مدیران پیام‌رسان‌های اجتماعی این اجازه را می‌دهند که چند میلیون صفحات مجازی در ایران را به خاطر انتشار عکس شهید حاج‌قاسم سلیمانی مسدود کنند و به هیچکس هم پاسخگو نباشند.

وی افزود: امروز هیچ دستگاهی اعم از شورای عالی فضای مجازی و چه وزارت ارتباطات از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت نمی‌کند و مسؤولیتی در این باره برای خود قائل نیست.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: وضعیت موجود این ضرورت را ایجاد می‌کند که هر چه زودتر نسبت به قانون‌مند کردن و تعیین چارچوب و ضابطه برای فضای مجازی کشورمان اقدام کنیم.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم و برای آفند و پدافند در مقابل همه تهدیدات و تهدید کنندگان شرایط مطلوب تری داریم

باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود
باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا در واکنش به حمله اسرائیل به قطر، گفت: زمان بیداری و وحدت فرا رسیده است و تشکیل ارتش واحد کشورهای اسلامی باید در صدر دستور کار سران جهان اسلام قرار گیرد.

علی لاریجانی به ریاض سفر می‌کند
علی لاریجانی به ریاض سفر می‌کند

شبکه خبری المیادین مدعی شد: «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به زودی به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است