کد خبر : 186549
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۶ - 11:25
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

عراق رسماً اعتراف وابستگی به ایران کرد

وزیر برق عراق با بیان اینکه قیمت گاز ایران برای این کشور مناسب است تاکید کرد که کشورش تا سال‌ها به گاز ایران نیاز خواهد داشت.

عراق رسماً اعتراف وابستگی به ایران کرد

به گزارش مدارا از الفرات نیوز، عادل کریم، وزیر برق عراق در اظهاراتی گفت که گاز ایران برای نیروگاه‌های عراق مناسب است و قیمت آن نیز برای ما قابل قبول است.

وی همچنین گفت که عراق تا سال ها به گاز ایران نیاز خواهد داشت.

عادل کریم همچنین تاکید کرد که اوضاع برق عراق در تابستان امسال نسبت به سال های قبل بهتر خواهد شد.

اخبار مرتبط:
فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد
فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد

وزارت حج و عمره عربستان سعودی اعلام کرد ممنوعیت ورود کودکان به مراسم حج سال ۲۰۲۵ با هدف کاهش ازدحام و حفظ ایمنی این گروه سنی اتخاذ شده است.

سازمان جهانی بهداشت: بیش از ۱۰ هزار جسد زیر آوار غزه است
سازمان جهانی بهداشت: بیش از ۱۰ هزار جسد زیر آوار غزه است

«مارگارت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه کودکانی که در بمباران صهیونیست‌ها مجروح شده‌اند، با گرسنگی به بیمارستان‌ها می‌رسند افزود: «بیش از ۱۰ هزار جسد در زیر آوار در نوار غزه مدفون شده‌اند، در حالی که ۱۵ هزار نفر نیاز به تخلیه فوری پزشکی دارند».

اوکراین مدعی آماده‌شدن روسیه برای حمله به سایر کشورهای اروپایی‌ شد
اوکراین مدعی آماده‌شدن روسیه برای حمله به سایر کشورهای اروپایی‌ شد

یک مقام امنیتی اوکراین در راستای جلب حمایت سایر کشورهای اروپایی از ادامه جنگ، مدعی شد که مسکو قصد دارد به سایر کشورهای اروپایی نیز حمله‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است