کد خبر : 186508
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۶ - 10:05
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

موج هفتم کرونا در راه است؟

یک اپیدمیولوژیست ضمن تشریح شرایط بیماری کرونا در کشور پس از تعطیلات نورورزی،‌ گفت: با توجه به تعطیلات،‌ سفرها،‌ افزایش مراودات، دید و بازدیدها و... احتمالا وقوع موج هفتم بین دو تا شش هفته به طول انجامد و احتمال می‌دهیم در اواسط اردیبهشت موج بعدی رخ دهد.

موج هفتم کرونا در راه است؟

به گزارش مدارا، حمید سوری درباره شیوع سویه ترکیبی امیکرون و دلتا تحت عنوان دلتاکرون نیز بیان کرد: در ابتدا گفتند دلتاکرون یک آلودگی آزمایشگاهی هست و سپس مجددا بحث آن داغ شد ولی به نظر نمی‌رسد خیلی مسئله جدی باشد و تاکنون هم مجامع بین‌المللی چندان بر این موضوع تاکید نکردند و اگر هم جایی مشاهده شده است به شکل پراکنده بوده و چندان تاثیر جدی بر روند اپیدمی نداشته است.

احتمال وقوع  موج هفتم کرونا؛ اواسط اردیبهشت

این اپیدمیولوژیست درباره زمان احتمالی وقوع موج هفتم بیماری، اظهار کرد: با توجه به تعطیلات،‌ سفرها،‌ افزایش تماس‌ها، دید و بازدیدها و… احتمالا وقوع موج هفتم بین دو تا شش هفته طول بکشد و احتمال می‌دهیم در اواسط اردیبهشت موج بعدی رخ دهد.

او درباره نحوه شکل‌گیری موج هفتم بیماری در کشور، گفت: هرکجا که تراکم تماس‌ها بیشتر بوده است احتمال اینکه شاهد طغیان بیماری باشیم نیز بیشتر است، ولی کانون‌های اصلی آلودگی مهم هستند. درحال حاضر به نظر می‌رسد ترکیبی از واریانت‌های (امیکرون و دلتا) در کشور وجود داشته باشد. احتمالا چرخش ویروس درون کشور رخ دهد و شانس گسترش موج از نقاط پر تردد و پر تماس بیشتر است. با توجه به جابجایی عظیم جمعیت امسال نوروز احتمال دارد که سرعت گسترش موج را بیشتر از شرایط عادی شاهد باشیم.

اخبار مرتبط:
ماجرای ادعای سکته مهری طالبی‌دارستانی چه بود؟
ماجرای ادعای سکته مهری طالبی‌دارستانی چه بود؟

علیرغم ادعای سکته خانم مهری طالبی دارستانی توسط برخی افراد در فضای مجازی، ایشان و آقای روح‌الله مومن نسب به عنوان «مطلع» به دادسرا احضار شده بودند.

لیست استان‌هایی که فردا چهارشنبه تعطیل شدند
لیست استان‌هایی که فردا چهارشنبه تعطیل شدند

مدارس برخی استان‌ها فردا تعطیل شدند.

جلالی، نماینده مجلس درباره آتش‌سوزی جنگل‌های الیت: مساحت محدوده‌هایی که پوشش گیاهی آن سوخته و تخریب گردیده، حدود ۱۰ هکتار برآورد می‌شود
جلالی، نماینده مجلس درباره آتش‌سوزی جنگل‌های الیت: مساحت محدوده‌هایی که پوشش گیاهی آن سوخته و تخریب گردیده، حدود ۱۰ هکتار برآورد می‌شود

در نشست امروز مجلس گزارش کمیسیون‌های امور داخلی کشور و شورا‌ها و کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست در مورد بررسی علل و عوامل وقوع آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است