کد خبر : 186450
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ - 19:16
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

جزئیات قتل عام خانوادگی در رضوانشهر

فرمانده انتظامی رضوانشهر با اشاره به وقوع دو فقره قتل در این شهرستان، گفت: داماد خانواده بعد از به قتل رساندن همسر و برادر زن، گوش مادر زن را نیز برید.

جزئیات قتل عام خانوادگی در رضوانشهر

به گزارش مدارا، سرهنگ سید خلیل صفوی با اشاره به وقوع دو فقره قتل در شهرستان رضوانشهر، گفت: داماد خانواده‌ای در روستای هاشم آباد هفت دغنان رضوانشهر، همسر و برادر همسرش را به قتل رساند و گوش مادر زنش را هم برید.

سرهنگ صفوی با بیان اینکه علت این قتل نزاع خانوادگی بود گفت: قاتل ۴۸ ساله ساعت ۲:۳۰ بامداد امروز وقتی همسرش در خواب بود وی را با چاقو و برادر زنش را با اسلحه شکاری به قتل رساند پس از آن هم گوش مادرزنش را با چاقو برید.

وی با بیان اینکه قاتل پس از این جنایات متواری شد، افزود: با آگاهی مأموران انتظامی، قاتل در مدت ۲ ساعت پس از ارتکاب جنایت هنگامی که در حال خروج از گیلان بود در منجیل دستگیر شد.

فرمانده انتظامی رضوانشهر گفت: قاتل در ضیابر صومعه سرا زندگی می‌کرد و همسرش به دلیل اختلافات خانوادگی به منزل پدرش به هاشم آباد رضوانشهر رفته بود.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر بهداشت: مجروحان نترسند و برای درمان به مراکز درمانی مراجعه کنند
معاون وزیر بهداشت: مجروحان نترسند و برای درمان به مراکز درمانی مراجعه کنند

معاون پرستاری وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مجروحان نترسند و برای درمان به درمانگاه‌ها و مراکز درمانی مراجعه کنند، گفت: اگر به مرکز درمانی مراجعه کنید و نام‌تان را به صورت دیگری اعلام کنید، کسی شما را تفتیش نمی‌کند و تنها در صورتی که از بیمه بخواهید استفاده کنید، احراز هویت نیاز است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی: هیچ حکم قضایی در حوادث اخیر برای پزشکان صادر نشده است
رئیس کل سازمان نظام پزشکی: هیچ حکم قضایی در حوادث اخیر برای پزشکان صادر نشده است

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تأکید کرد: هیچ یک از اعضای این جامعه تاکنون محکوم نشده‌اند، پرونده‌ها هنوز در مرحله تحقیقات و بازپرسی قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است