کد خبر : 186450
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ - 19:16
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

جزئیات قتل عام خانوادگی در رضوانشهر

فرمانده انتظامی رضوانشهر با اشاره به وقوع دو فقره قتل در این شهرستان، گفت: داماد خانواده بعد از به قتل رساندن همسر و برادر زن، گوش مادر زن را نیز برید.

جزئیات قتل عام خانوادگی در رضوانشهر

به گزارش مدارا، سرهنگ سید خلیل صفوی با اشاره به وقوع دو فقره قتل در شهرستان رضوانشهر، گفت: داماد خانواده‌ای در روستای هاشم آباد هفت دغنان رضوانشهر، همسر و برادر همسرش را به قتل رساند و گوش مادر زنش را هم برید.

سرهنگ صفوی با بیان اینکه علت این قتل نزاع خانوادگی بود گفت: قاتل ۴۸ ساله ساعت ۲:۳۰ بامداد امروز وقتی همسرش در خواب بود وی را با چاقو و برادر زنش را با اسلحه شکاری به قتل رساند پس از آن هم گوش مادرزنش را با چاقو برید.

وی با بیان اینکه قاتل پس از این جنایات متواری شد، افزود: با آگاهی مأموران انتظامی، قاتل در مدت ۲ ساعت پس از ارتکاب جنایت هنگامی که در حال خروج از گیلان بود در منجیل دستگیر شد.

فرمانده انتظامی رضوانشهر گفت: قاتل در ضیابر صومعه سرا زندگی می‌کرد و همسرش به دلیل اختلافات خانوادگی به منزل پدرش به هاشم آباد رضوانشهر رفته بود.

اخبار مرتبط:
هادی مرزبان، کارگردان تئاتر درگذشت
هادی مرزبان، کارگردان تئاتر درگذشت

هادی مرزبان کارگردان تئاتر در ۸۱ سالگی از دنیا رفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران: عملیات اطفای آتش در جنگل الیت بسیار موفقیت آمیز بود / بیشتر درختان جوان الیت سالم هستند
رئیس سازمان مدیریت بحران: عملیات اطفای آتش در جنگل الیت بسیار موفقیت آمیز بود / بیشتر درختان جوان الیت سالم هستند

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از پیشرفت قابل توجه مهار آتش سوزی در جنگل "الیت" از توابع شهرستان چالوس خبرداد و گفت: با استقرار نیروهای همیار طبیعت و یگان حفاظت مناطع طبیعی و محیط زیست در شرق منطقه از سرایت آتش سوزی به منطقه مرزن آباد جلوگیری شد.

انتقاد تند نرجس سلیمانی از زاکانی
انتقاد تند نرجس سلیمانی از زاکانی

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نسبت به وضعیت عزل و انتصابات در شهرداری تهران و جذب و ارتقای کارمندان انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است