کد خبر : 186275
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۵ - 18:14
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

امیر حسین زارع کاندیدای برترین کشتی‌گیر جهان شد

اتحادیه جهانی کشتی اسامی ۵ کاندیدای کسب عنوان برترین آزادکار جهان در سال ۲۰۲۳ میلادی را اعلام کرد.

امیر حسین زارع کاندیدای برترین کشتی‌گیر جهان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: اتحادیه جهانی کشتی بر اساس نتایج و عملکرد کشتی گیران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ بلگراد صربستان، اسامی ۵ کاندیدای کسب عنوان برترین کشتی گیر سال جهان را اعلام کرد که در میان آن‌ها نام امیرحسین زارع که در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ با اقتدار به مدال طلای سنگین وزن جهان رسید نیز به چشم می‌خورد.

دیوید تیلور از آمریکا، امیرحسین زارع از ایران، زائوربک سیداکوف از روسیه، اسماعیل موسکایف کشتی‌گیر روسی الاصل از مجارستان و احمد تاج الدینوف کشتی‌گیر روسی الاصل بحرین که همگی با ارائه نمایشی بی‌نظیر به مدال طلای جهان در سال ۲۰۲۳ رسیدند، ۵ کاندیدای کسب عنوان برترین آزادکار جهان در سال جاری میلادی هستند.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!
استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!

سیدحسین حسینی بعد از تمرینات انفرادی‌اش در ارتفاعات تهران و عدم حضور در تمرینات باشگاه استقلال، امروز با انتشار یک استوری با تصویری از خودش در حال تشویق با پیراهن استقلال، به برخی خبرها درباره احتمال جدایی خودش از جمع آبی‌های تهران دامن زد.

علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟
علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است