کد خبر : 186220
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ - 13:27
دسته‌بندی : اقتصادی، اجتماعی
چاپ

مصرف بنزین در نوروز ۲۷ درصد افزایش یافت

متوسط مصرف بنزین در نوروز امسال به ۱۱۲ میلیون لیتر در روز رسید که در مقایسه با میزان مصرف بنزین در مدت مشابه سال قبل، رشدی ۲۷ درصدی را نشان می دهد.

مصرف بنزین در نوروز ۲۷ درصد افزایش یافت

به گزارش مدارا، هرچند که پیش بینی مسوولان درباره مصرف بنزین درنهایت ۱۰۰ میلیون لیتر در نوروز بود اما با کاهش محدودیت‌های کرونایی این رقم به ۱۱۲ میلیون لیتر رسید، با این وجود هیچ مشکلی در فرایند سوخت‌رسانی ایجاد نشد.

طبق اعلام روزانه مصرف بنزین کشور در فاصله روزهای یکم تا دوازدهم فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ به‌ترتیب ۸۹ میلیون لیتر، ۱۱۳ میلیون لیتر، ۱۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر، ۱۰۹ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر، ۱۰۱ هزار لیتر، ۱۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر، ۱۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر، ۱۰۹ میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر و ۱۰۸ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر، ۱۰۸ میلیون لیتر، ۱۱۹ میلیون لیتر، ۱۲۱ میلیون لیتر بوده است. مصرف بنزین کشور همچنین در روز ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰ با ثبت رکوردی تازه، به ۱۳۱ میلیون لیتر رسید.

طبق اعلام وزارت نفت، کرامت ویس کرمی – مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره میزان مصرف بنزین در ایام نوروز امسال و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل گفت: در فاصله ۱۷ روزه تعطیلات نوروزی (۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ تا دوازدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۱) به‌صورت میانگین روزانه ۱۱۲ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده که این عدد در مدت مشابه پارسال با ۸۸ میلیون لیتر، ۲۷ درصد افزایش یافته است.

اخبار مرتبط:
فرزین: دلار ۷۰ هزار تومانی را تثبیت می‌کنیم
فرزین: دلار ۷۰ هزار تومانی را تثبیت می‌کنیم

فرزین رئیس بانک مرکزی، اعلام کرد: نرخ دلار در مرکز مبادله رسمی به‌طور ثابت در حدود ۷۰ هزار تومان تثبیت می شود و همه نیازهای وارداتی را با همین نرخ تامین می‌کنیم.

کانادا واردات پسته از ایران را ممنوع کرد
کانادا واردات پسته از ایران را ممنوع کرد

آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد واردات پسته و محصولات مرتبط با پسته از ایران به‌طور موقت متوقف می‌شود.

وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم
وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم

علی آبادی، وزیر گفت: بارورسازی ابرها در دنیا سابقه دارد، اما در کشور ما چیز جدیدی است و امیدواریم در آبان و آذر ماه مردم آثار آن را ببینند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است