کد خبر : 186121
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ - 09:08
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دمای تهران بالا رفت

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: وضعیت هوای این استان طی روزهای آتی، ابری همراه با افزایش تدریجی دما هوا پیش بینی می شود.

دمای تهران بالا رفت

به گزارش مدارا، اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: وضعیت هوای این استان طی روزهای آتی، ابری همراه با افزایش تدریجی دما هوا پیش بینی می شود.

به گزارش ایرنا،  بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی آسمان استان تهران طی امروز جمعه و فردا قسمتی ابری، گاهی نیمه ابری همراه با وزش باد ملایم و افزایش تدریجی دما پیش بینی می شود.

همچنین از بعد از ظهر دوشنبه تا پنج شنبه وضعیت آسمان استان تهران ابری، گاهی همراه با وزش باد، در برخی مناطق وزش باد شدید یا خیلی شدید با کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

همچنین اواخر روز چهارشنبه در بعضی ساعات بارش باران در برخی مناطق همراه با رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ مورد انتظار است.

 بر اساس این گزارش، ورامین و فرودگاه امام خمینی(ره) با ۲۶ درجه سانتیگراد و فیروزکوه با  یک درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!

شهردار منطقه ۱۲ تهران از ایجاد قرارگاه فرهنگی مشترک، تدوین آیین‌نامه اخلاقی برای فعالان بازار، طراحی برنامه‌های فرهنگی ویژه جوانان و نظارت بر رعایت حریم‌های اسلامی در بازار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است