کد خبر : 185892
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۲ - 00:42
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

انتصاب جدید در صداوسیما

رئیس صدا وسیما در حکمی، مجتبی رضایی را به عنوان معاون منابع مالی و سرمایه انسانی این سازمان منصوب کرد.

انتصاب جدید در صداوسیما

به گزارش مدارا، پیمان جبلی، در حکم انتصابِ معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما، طراحی و اجرای نظام‌های شایسته گزینی و شایسته‌پروری در تمام سطوح، طراحی و اجرای نظام نوین ارتقای شغلی و اهتمام ویژه به ارتقای بهره‌وری در سطوح مختلف سازمانی را مهم‌ترین وظایف او معرفی کرد.

در حکم پیمان جبلی خطاب به رضایی آمده است: 

«توجه ویژه به سرمایه ارزشمند انسانی سازمان و ارتقاء آن، به‌روز رسانی و رشدبخشی به سطح توانمندی‌های حرفه‌ای و تقویت ظرفیت‌های خلاقانه و نوآورانه همکاران، ارتقاء معیشت و رفاه کارکنان زحمتکش و بازنشستگان عزیز رسانه ملی با رعایت اصول عدالت و کرامت انسانی، طراحی و اجرای نظام‌های شایسته گزینی و شایسته‌پروری در تمام سطوح سازمانی، طراحی و اجرای نظام نوین ارتقای شغلی، اهتمام ویژه به ارتقای بهره‌وری در سطوح مختلف سازمانی، مولد سازی دارایی‌ها، افزایش سهم درآمدهای پایدار و ایجاد تنوع در شیوه‌های تامین منابع مالی، مدیریت هزینه‌ها و استفاده بهینه از منابع با حفظ و ارتقای کیفی فعالیت‌ها، رعایت صلاح و صرفه در مصارف و هزینه‌ها، حذف تدریجی فعالیت‌های موازی، باز طراحی کیفی در حوزه بازرگانی و تلاش جهت فرهنگ‌سازی صحیح در تبلیغات بازرگانی، محور قرار دادن شفافیت، کارایی و اثربخشی در حوزه مالی، بهبود محاسبات فنی و مالی صندوق بازنشستگی با هدف خودکفایی، مولدسازی و ارتقاء پایداری آن، و اجرای دقیق و شفاف قوانین و مقررات مالی، اداری و محاسباتی در سازمان از مهمترین ماموریت‌های جنابعالی است.»

رئیس سازمان صدا وسیما همچنین در این حکم، از خدمات و تلاش‌های صادقانه احمد شهریاری، معاون پیشین منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان قدردانی کرده است.

مدیریت صندوق بازنشستگی صدا و سیما، ریاست مجامع شرکت‌های وابسته به صدا و سیما، عضویت در هیات مدیره شرکت سروش رسانه، عضویت در شورای سیاست‌گذاری روزنامه گسترش صنعت، مدیرکلی حوزه ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی استانداری سمنان و… در کارنامه رضایی دیده می‌شود.

اخبار مرتبط:
ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟
ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟

اکران آنلاین فیلم «پیر پسر» توسط ساترا متوقف و دلیل آن صادر نشدن مجوز از سوی سازمان سینمایی اعلام شده است اما گویا سازمان سینمایی مخالفتی با اکران آنلاین فیلم نداشته و مسئله اصلی درخواست‌های غیرسینمایی برای اصلاح محتوایی فیلم است.

مژده دایی درگذشت
مژده دایی درگذشت

مژده دایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت.

سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده
سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده

بر اساس استعلام انجام‌شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا فیلم‌ها و سریال‌های دارای نقش‌آفرینی پژمان جمشیدی توقیف شده‌اند یا خیر، سازمان سینمایی تأکید کرده است: «هیچ دستور رسمی در خصوص توقف اکران یا پخش آثار نامبرده از مراجع قضایی یا اداری دریافت نشده است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است