کد خبر : 185775
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۷ - 00:30
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دریافت۳ دُز واکسن، شرط استفاده دانشجویان از خوابگاه

وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به برگزاری کلاس‌های حضوری برای همه دانش‌آموزان و دانشجویان اقدام کنند.

دریافت۳ دُز واکسن، شرط استفاده دانشجویان از خوابگاه

به گزارش مدارا، احمد وحیدی عصر امروز شنبه در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین که با حضور وزیران آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.

وزیر کشور با بیان اینکه در ستاد ملی مقابله با کرونا، بازگشایی مدارس مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: با توجه به شیب نزولی ابتلا به کرونا و همچنین حجم قابل توجه تزریق واکسن و توجیه مدیران مدارس و روسای مراکز آموزشی، شرایط برای برپایی حضوری کلاس‌ها فراهم شده است.

وحیدی خاطرنشان کرد: بر اساس جمع‌بندی انجام شده، دانش‌آموزان باید با الزام استفاده از ماسک، در کلاس های درس حاضر شوند. مدیران مدارس هم نظام مراقبت بهداشتی را افزایش دهند و در صورتی که دانش آموزی دچار علائم بیماری بود، از دیگران جدا شوند.

وی همچنین تاکید کرد که همه مدارس باید از سیستم تهویه مناسب برخوردار باشند و تزریق واکسن کرونا مورد تاکید و تشویق مدیران مدارس قرار گیرد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره دانشجویان و استفاده آنها از خوابگاه ها هم گفت: در این جلسه مقرر شد، دریافت سه دُز واکسن، شرط استفاده از خوابگاه باشد.

وحیدی خاطرنشان کرد: با همکاری و هم نظری دستگاه های مربوطه می توان، ۱۴ فروردین را روز بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نامید و همه کلاس ها تا پایان سال تحصیلی به صورت حضوری برگزار شود.

در این نشست، محمد علی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی علاوه بر بیان نظرات خود و اعلام آمادگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی زیر مجموعه خود برای بازگشایی در ۱۴ فروردین، بر سواد سلامت جامعه و لزوم یادگیری چگونگی تداوم آموزش در شرایط سخت تاکید کردند.

اخبار مرتبط:
پلیس پایتخت: تیراندازی روز گذشته در باقر شهر، به علت درگیری بین قاچاقچیان و مأموران بوده/ توقیف مواد مخدر شیشه و دو قبضه سلاح جنگی
پلیس پایتخت: تیراندازی روز گذشته در باقر شهر، به علت درگیری بین قاچاقچیان و مأموران بوده/ توقیف مواد مخدر شیشه و دو قبضه سلاح جنگی

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ اعلام کرد که تیراندازی روز یکشنبه در باقرشهر به علت درگیری بین قاچاقچیان مواد مخدر و مأموران پلیس بوده است.

واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام»
واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام»

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران به تبلیغات «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» واکنش نشان داد.

جزئیات جدید از سرنوشت ۹ مفقودی‌ انفجار بندر شهید رجایی؛ همسر افسانه تیما از گردنبند طلایی که به قفسه سینه جسد چسبیده بود او را شناسایی کرد
جزئیات جدید از سرنوشت ۹ مفقودی‌ انفجار بندر شهید رجایی؛ همسر افسانه تیما از گردنبند طلایی که به قفسه سینه جسد چسبیده بود او را شناسایی کرد

روزنامه اعتماد نوشت: وقتی همسر افسانه تیما برای شناسایی جسد او آمده بود، نتوانست هویت افسانه را تشخیص دهد؛ پیکر او به‌شدت سوخته بود. با این حال همسر افسانه از گردنبند طلایی که به قفسه سینه او چسبیده بود، افسانه را شناسایی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است