کد خبر : 185763
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۶ - 19:29
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

جلسه پارلمان عراق برای انتخاب رئیس جمهوری به چهارشنبه موکول شد

«محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق اعلام کرد جلسه انتخاب رئیس جمهوری در روز چهارشنبه آتی خواهد بود.

جلسه پارلمان عراق برای انتخاب رئیس جمهوری به چهارشنبه موکول شد

پس از آنکه پارلمان در جلسه امروز خود نتوانست حدنصاب لازم برای انتخاب رئیس جمهوری را تحقق بخشد، الحلبوسی اعلام کرد جلسه پارلمان به روز دوشنبه و جلسه مخصوص انتخاب رئیس جمهوری به روز چهارشنبه موکول شد.

در جلسه امروز پارلمان عراق ۲۰۲ نماینده حضور داشت، این در حالی است که طبق قانون اساسی برای انتخاب رئیس جمهوری باید دوسوم نمایندگان یعنی ۲۲۰ نماینده در جلسه پارلمان حضور داشته باشند.

گفتنی است که چارچوب هماهنگی گروه‌های شیعه عراقی اعلام کرد در جلسه امروز (شنبه) پارلمان برای انتخاب رئیس‌جمهور حضور نمی‌یابد.

 

در همین رابطه، چارچوب هماهنگی امروز اتهام‌هایی را علیه ریبر احمد، نامزد ائتلاف سه گانه پست ریاست جمهوری مطرح و وی را جدایی طلب و مزدور موساد توصیف کرد.

وعد قدو، از رهبران چارچوب هماهنگی در مصاحبه با بغداد الیوم خاطرنشان کرد: ریبر احمد یک شخصیت جدایی طلب و مزدور موساد است و مواضع وی شناخته شده است و ما علیه تعیین وی در پارلمان خواهیم ایستاد.

وی ادامه داد: ما یک سوم نمایندگان پارلمان که مانع از تعیین ریبر احمد میشوند، در اختیار داریم و علیه توطئه آمریکا، انگلیس، امارات و عربستان خواهیم ایستاد و هرکس که برای جلسه امروز پارلمان تلاش میکند، باید بداند که عراق بسیار گرانقدرتر از آن کشورها و توطئه آنها برای برگزاری این جلسه است.

قدو خاطرنشان کرد: امروز پارمان نمیتواند صاحب قدرت باشد، چراکه محمد الحلبوسی در ریاست پارلمان قرار دارد و میخواهد که در قوه مجریه نیز باشد و او باید یا در قوه مجریه باشد یا در پارلمان.

اخبار مرتبط:
آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد
آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد

رسانه‌های اسرائیلی از درخواست کمک بین‌المللی اسرائیل برای مهار آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های قدس اشغالی خبر دادند.

بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد
بن بست در مذاکرات صلح اوکراین؛ پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد

رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را که هنوز به‌طور کامل در اشغال ندارد، به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگش به‌دست گیرد. این موضوع را سه منبع آگاه در مسکو اعلام کرده‌اند.

ترامپ: در ۱۰۰ روز به دستاوردهایی رسیدیم که در ۱۰۰ سال حاصل نشده بود
ترامپ: در ۱۰۰ روز به دستاوردهایی رسیدیم که در ۱۰۰ سال حاصل نشده بود

دونالد ترامپ درباره دستاوردهای خود در ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری آمریکا سخنرانی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است