کد خبر : 185745
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۶ - 18:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش مجلس به بودجه ۱۱ هزار میلیاردی ساترا

انتشار اخبار غیرواقعی در مورد اختصاص بودجه به سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر ساترا در بودجه سال ۱۴۰۱ توسط مجلس نشان دهنده بی اطلاعی منبع خبر از اعداد و ارقام بودجه ای است، همچنین این ارقام در مصوبه مجلس هیچ جایی ندارد و بودجه سال گذشته این سازمان نیز برای امسال به تصویب نرسید.

واکنش مجلس به بودجه ۱۱ هزار میلیاردی ساترا

به گزارش مدارا، در پی انتشار اخباری توسط برخی رسانه ها و باز نشر آن ها توسط معدود سلبریتی ها و افراد مشهور لازم است تاکید شود این ادعا از اساس کذب است و مبلغ ادعایی ۱۱ هزار میلیارد تومان برای ساترا در هیچ کجای لایحه بودجه وجود ندارد و تنها حکم سیاستگذاری برای  ساترا مصوب شده است.

همچنین در جریان رسیدگی به لایحه بودجه در مجلس براساس پیشنهاد یکی از نمایندگان اعتباری که سال گذشته برای ساترا تعیین شده بود نیز حذف شد و لذا هر ادعایی درباره آن کذب محض است و تاکید می کنیم رقم ادعایی ۱۱ هزار میلیارد تومان بیش از ۲ برابر بودجه سازمان صدا و سیما است و به افراد و رسانه هایی که این گونه ادعاها را مطرح می کنند توصیه می کنیم لااقل اعداد و ارقام  را به گونه‌ای بنویسند که مشخص شود درکی از ابعاد آن دارند و فقط یک مطلب کذب را مطرح و یا باز انتشار نکرده اند.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است