کد خبر : 185633
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۶ - 12:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مرگ ۴۳۱ تن در تصادفات نوروزی

جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی از مرگ ۴۳۱ نفر در تصادفات رانندگی شهری و جاده‌ای از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا کنون خبر داد.

مرگ ۴۳۱ تن در تصادفات نوروزی

به گزارش مدارا، سردار سید تیمور حسینی در تحلیل تصادفات رانندگی رخ داده در طول اجرای طرح نوروزی پلیس در جاده‌ها و شهرها گفت: از روز ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۰ طرح نوروزی پلیس در جاده ها آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در این ایام متاسفانه ۴۳۱ تن در تصادفات شهری و جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند که البته بیشتر تصادفات در جاده و به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات رانندگی رخ داده است.

وی درباره زمان وقوع بیشترین تصادفات نیز گفت: حدود نیمی از تصادفات در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۰ رخ داده است. البته به طور کلی باید گفت که آمار تصادفات رانندگی در مقایسه با سال قبل کاهش داشته است و این کاهش درحالی بود که ترددها افزایش چشمگیری داشت. اما همچنان این رقم برای پلیس غیرقابل قبول و نگران کننده است.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی درباره افزایش ترددها نیز گفت: بررسی ها نشان می دهد که میانگین تردد در جاده های کشور افزایشی ۴۸ درصدی در مقایسه با سال قبل داشته است.

اخبار مرتبط:
بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور
بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور

سرپرست سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی از اجرای عملیات بارورسازی در چهار منطقه کشور و برنامه‌ریزی برای تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و آزمایشگاهی خبر داد.

هشدار سیل به برخی استان‌ها در اوج خشکسالی
هشدار سیل به برخی استان‌ها در اوج خشکسالی

بارش‌های شدید مدیترانه‌ای در هفته آینده، به‌دلیل خشکسالی طولانی و کاهش نفوذپذیری خاک، خطر وقوع سیلاب‌های ناگهانی را در مناطق غربی و جنوب‌غربی کشور به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

رئیس قوه قضائیه: جمع‌آوری اطلاعات از افراد و بردن و فرد و خانواده او زیر چتر اطلاعاتی برخلاف موازین شرعی و قانونی است
رئیس قوه قضائیه: جمع‌آوری اطلاعات از افراد و بردن و فرد و خانواده او زیر چتر اطلاعاتی برخلاف موازین شرعی و قانونی است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: گزارشی برای بخش‌های نظارتی می‌آید و مراحلی را طی می‌کند؛ گاهی اوقات قبل از این‌که فرد را در جریان قرار بدهند، رئیس کل دادگستری در جریان قرار گیرد، مسئول مافوق در جریان قرار گیرد و ... شروع به اقداماتی از جمله جمع آوری اطلاعات و ... می‌کنند. خود فرد و خانواده را زیر چتر اطلاعاتی می‌برند که خود این در بسیاری مواقع خلاف شرع، قانون و ضرر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است