کد خبر : 185523
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۵ - 10:57
دسته‌بندی : اقتصادی، اخبار ویژه
چاپ

قیمت نفت تا پایان سال به ۲۰۰ دلار می رسد

بعضی از بزرگترین شرکتهای بازرگانی نفت جهان انتظار دارند قیمت نفت تا پایان سال ۲۰۲۲ از مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه عبور کند.

قیمت نفت تا پایان سال به ۲۰۰ دلار می رسد

به گزارش مدارا، پی یر آندرواند، بازرگان فرانسوی و مدیر یک صندوق هِج در کنفرانس کالای جهانی فایننشیال تایمز گفت: ما در چند ماه آینده به شرایط کسب و کار عادی برنمی گردیم. تصور می کنم عرضه نفت روسیه در اروپا را برای همیشه از دست می دهیم. وی اوایل ماه جاری با اشاره به این که اعضای آفریقایی اوپک پلاس و نفت شیل آمریکا برای جبران از دست رفتن نفت روسیه به زحمت خواهند افتاد، برای نخستین بار پیش بینی کرده بود قیمت هر بشکه نفت به ۲۰۰ دلار صعود خواهد کرد.

آندوراند تنها کسی نیست که به صعود نفت به مرز ۲۰۰ دلار خوش بین بود. دوگ کینگ، رئیس هیات مدیره گروه RCMA به فایننشیال تایمز گفت: نفت خام می تواند به بیش از ۲۰۰ دلار صعود کند و تا پایان سال میلادی جاری به مرز ۲۵۰ دلار برسد. این اتفاق موقتی نیست و یک شوک عرضه نفت خواهد بود.

اوایل ماه میلادی جاری پیش بینی هایی از صعود نفت برنت به ۲۰۰ دلار تا آوریل مطرح شد اما به نظر می رسد که این پیش بینی ها واکنشی به ممنوعیت واردات نفت و فرآورده های نفتی روسیه به آمریکا بود. در حال حاضر شوک اولیه تخفیف پیدا کرده است و قیمتها از اوجی که پس از اعلام این ممنوعیت به آن صعود کرده بودند عقب نشینی کرده اند. با این حال پتانسیل صعود نفت به این قیمت قابل ملاحظه است زیرا تحلیلگران انتظار دارند سه میلیون بشکه در روز صادرات نفت روسیه از بازار حذف شود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، صنعت تجارت نفت خام می گوید مشکل اینجاست که بشکه های مذکور به راحتی قابل جایگزینی نیست.

قیمتهای نفت روز پنج شنبه پس از این که اتحادیه اروپا در خصوص برنامه ای برای بایکوت نفت روسیه به توافق نرسید، حدود دو درصد ریزش کردند. نفت برنت آخرین بار ۱۱۹ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه و وست تگزاس اینترمدیت ۱۱۲ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه معامله شد.

اخبار مرتبط:
میزان مصرف مازوت در نیروگاه‌ها از ۲۱ میلیون لیتر فراتر رفت /نیروگاه مفتح، سلیمی و شازند، رکودداران مصرف مازوت در کشور هستند
میزان مصرف مازوت در نیروگاه‌ها از ۲۱ میلیون لیتر فراتر رفت /نیروگاه مفتح، سلیمی و شازند، رکودداران مصرف مازوت در کشور هستند

فارس نوشت: همزمان با آغاز مصرف مازوت در فصل سرد، میزان استفاده از این سوخت در نیروگاه‌ها از ۲۱ میلیون لیتر فراتر رفت.

بانک مرکزی: پنج بانک ناتراز کشور طی سه سال آینده تعیین تکلیف خواهند شد
بانک مرکزی: پنج بانک ناتراز کشور طی سه سال آینده تعیین تکلیف خواهند شد

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی از حرکت این نهاد به‌سوی هوشمندسازی نظارت و تنظیم‌گری خبر داد و گفت با اجرای برنامه اصلاح ساختار بانکی، پنج بانک ناتراز کشور طی سه سال آینده تعیین تکلیف خواهند شد.

هفته قبل قیمت پایه بنزین سوپر وارداتی ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان بود
هفته قبل قیمت پایه بنزین سوپر وارداتی ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان بود

رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور آغاز از عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس از فردا خبر داد و گفت: بین یک هفته تا یک ماه طول می‌کشد تا این بنزین در جایگاه‌ها عرضه شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است