کد خبر : 185433
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۴ - 11:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

بیانیه وزارت خارجه برای آتش بس در یمن

وزارت خارجه کشورمان در بیانیه‌ای تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته از هر نوع تلاش و ابتکار عادلانه و عملی جهت رفع محاصره، برقراری آتش بس و آغاز مذاکرات یمنی- یمنی بدون دخالت خارجی در پرتو تلاش‌های نماینده ویژه سازمان ملل حمایت کرده است.

بیانیه وزارت خارجه برای آتش بس در یمن

به گزارش مدارا، وزارت خارجه کشورمان در بیانیه‌ای تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته از هر نوع تلاش و ابتکار عادلانه و عملی جهت رفع محاصره، برقراری آتش بس و آغاز مذاکرات یمنی- یمنی بدون دخالت خارجی در پرتو تلاش‌های نماینده ویژه سازمان ملل حمایت کرده است.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در هفتمین سالگرد تجاوز نظامی‌ به رهبری عربستان سعودی به یمن بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

جنگ ویرانگر و محاصره ظالمانه ائتلاف علیه مردم یمن در حالی وارد هشتمین سال می‌شود که این کشور مقاوم را با بزرگ‌ترین فاجعه انسانی قرن مواجه کرده و تبعات مستقیم و غیرمستقیم این جنگ بیش از همه دامن غیرنظامیان، زنان و کودکان بیگناه را گرفته و موجب از بین رفتن زیرساخت‌های حیاتی و امکانات بخش‌های بهداشت و درمان، معیشت، اقتصاد و آموزش یمن شده است.

ائتلاف متجاوز در طی هفت سال اخیر به بمباران و موشک باران اکتفا نکرده و با استفاده از محاصره غیر انسانی و غیرقانونی به عنوان اهرم فشاری در جهت کسب امتیازات سیاسی و نظامی، در حال تحمیل بدترین جنگ اقتصادی و شدیدترین محاصره با مسدود کردن راه‌های دسترسی زمینی، هوایی و دریایی و ممانعت از ورود غذا، سوخت و دیگر مایحتاج ضروری مردم است.

این جنایت ضد انسانی ائتلاف متجاوز در سایه تداوم فروش سلاح حامیان غربی و آمریکایی آنها و اعمال استانداردهای دوگانه و نگاه جانبدارانه در شورای امنیت سازمان ملل، موجب استمرار نقض تمامی قوانین بین‌المللی و حقوق بشری در صحنه بحران یمن است.

جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته از هر نوع تلاش و ابتکار عادلانه و عملی جهت رفع محاصره، برقراری آتش‌بس و آغاز مذاکرات یمنی- یمنی بدون دخالت خارجی در پرتو تلاش‌های نماینده ویژه سازمان ملل حمایت کرده و همچنان تنها راه حل بحران یمن را حل و فصل سیاسی با هدایت یمنی‌ها می‌داند.

اخبار مرتبط:
رافائل گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
رافائل گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه ایران در تماس‌های مداوم با آژانس هنوز تعلیق توافقات قاهره را در نتیجه اقدام سیاسی کشورهای اروپایی علیه ایران اعلام نکرده است، گفت: ما فکر می‌کنیم بیشتر مواد هسته‌ای هنوز در زیر آوارها مدفون است

مهاجرانی: اورانیوم غنی‌شده زیر زمین مدفون شده و دسترسی به آن وجود ندارد
مهاجرانی: اورانیوم غنی‌شده زیر زمین مدفون شده و دسترسی به آن وجود ندارد

سخنگوی دولت تأکید کرد: [اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد] در جایی است که دسترسی به آن وجود ندارد و زیر زمین مدفون شده است.

آمریکا برای هیچ‌یک از افراد تیم رسانه‌ای رئیس جمهور ویزا صادر نکرد
آمریکا برای هیچ‌یک از افراد تیم رسانه‌ای رئیس جمهور ویزا صادر نکرد

برای هیچ‌یک از عکاسان و تصویربرداران نهاد ریاست‌جمهوری ویزا صادر نشده است. تنها افرادی که امکان سفر یافته‌اند، حبیب عباسی، مدیرکل روابط عمومی نهاد ریاست‌جمهوری و معاون وی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است