کد خبر : 185348
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۲ - 11:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

واردات دارو به ۲.۵ میلیارد دلار رسید

واردات دارو با ارز ترجیحی به بیش از ۲.۵ میلیارد دلار رسیده است.

واردات دارو به ۲.۵ میلیارد دلار رسید

به گزارش مدارا، دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی بخشی از واردات کالاهای اساسی و با ارز ۴۲۰۰ تومانی است که البته تمام واردات این اقلام را در بر نمی‌گیرد.

بررسی آخرین وضعیت واردات کالای اساسی در سال گذشته نشان می‌دهد که از ابتدای سال تا ۲۴ اسفندماه بیش از ۲۵.۹ میلیون تن به ارزش بیش از ۱۴.۷ میلیارد دلار هفت قلم کالای اساسی با ارز ترجیحی وارد کشور شده است که از این میزان ۲۱.۷ هزار تن به ارزش بیش از ۲.۵ میلیارد دلار به دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی اختصاص دارد.

طبق آمار گمرک ایران، واردات دارو نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد در وزن و ۷۴ درصد ارزش افزایش داشته است.

گر چه سهم اقلام دارویی و پزشکی در تامین ارز با ارز ترجیحی چشمگیر نیست، ولی از نظر ارزش حدود ۱۷ درصد واردات انجام شده با این ارز را در اختیار داشته است.

در جریان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، واردات دارو مورد توجه قرار دارد که طبق مصوبه مجلس مقرر شده است حمایت از این بخش از طریق بیمه‌ها انجام شود، ولی هیچ برنامه مشخصی در این رابطه اعلام نشده است.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است