کد خبر : 185305
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ - 10:34
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ترافیک سنگین در مسیر شمال کشور

رئیس مرکز مدیریت راه های مازندران با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در محورهای هراز و کندوان، وضعیت این محورها را مه آلود اعلام کرد.

ترافیک سنگین در مسیر شمال کشور

به گزارش مدارا، سید محسن هاشمی اظهار داشت: طبق گزارش‌های دریافتی از راهداران و سامانه‌های هوشمند وضعیت تردد و ترافیک در محور کندوان مسیر جنوب به شمال محدوده پل زنگوله و سیاه بیشه و مسیر جنوب به شمال محور هراز محدوده وانا نیمه سنگین است.

وی با بیان اینکه تردد در محورهای سوادکوه، کیاسر و کناره به صورت عادی و روان جریان دارد، افزود: از نظر جوی شاهد مه گرفتگی در محور کندوان محدوده هزارچم و محور کیاسر محدوده اسکات هستیم.

هاشمی گفت: همچنین در اکثر محورهای استان بارندگی وجود دارد و محورهای فرعی لاسم – ارجمند و وازک – بلده به دلیل نبود ایمنی مسدود هستند.

اخبار مرتبط:
مدارس قزوین غیرحضوری و ادارات دورکار خواهند بود
مدارس قزوین غیرحضوری و ادارات دورکار خواهند بود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین گفت: فردا چهارشنبه مدارس قزوین غیرحضوری و ادارات دورکار خواهند بود.

تهران در رتبه پنجمین شهر آلوده جهان قرار گرفت
تهران در رتبه پنجمین شهر آلوده جهان قرار گرفت

براساس تحقیقات یک شرکت سوئیسی فعال در حوزه کیفیت آب و هوا، تهران پنجمین و سئول پایتخت کره‌جنوبی در رتبه دهم آلوده‌ترین شهرهای جهان قرار گرفت.

منابع طبیعی: مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند/ پیگیری عملیات اطفای حریق در جنگل‌های گلستان و جلفا
منابع طبیعی: مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند/ پیگیری عملیات اطفای حریق در جنگل‌های گلستان و جلفا

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از مهار کامل آتش‌سوزی الیت و پیگیری عملیات اطفای حریق در جنگل‌های گلستان و جلفا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است