کد خبر : 185071
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ - 10:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ردیف بودجه جدید دولت رئیسی برای «سپاه»

سردار حزنی گفت: برای قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه یک ردیف بودجه مستقل محرومیت‌زدایی در دولت باز شده که به واسطه یک قدم دولت و چند قدم ما به پیش رفتیم.

ردیف بودجه جدید دولت رئیسی برای «سپاه»

به گزارش مدارا، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران گفت: آمار فعالیت‌های ما به‌روز است که مناطق محروم، صعب‌العبور و مناطق مأموریتی سپاه در اولویت فعالیت‌ها قرار دارند.

به گفته سردار حزنی، «در این چند دولتی که تجربه کردیم، چندان تفاوتی در موضوع محرومیت‌زدایی وجود نداشته است؛ زیرا همه آن‌ها همکاری داشتند؛ اما مشکل اصلی در کم بودن اختیارات فرمانداران و استانداران و تمرکز اختیارات در مرکزیت است که اگر این اختیارات میان فرمانداران و مدیران کف و رده نهایی تقسیم شود، به بهتر انجام شدن مأموریت‌های ما کمک شایانی خواهد کرد.»

قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران و بنیاد برکت ۱۰ تیر یک تفاهم‌نامه همکاری را به امضاء رساندند.

سپاه پاسداران پس از دفاع مقدس، قرارگاه سازندگی را از ظرفیت‌های مهندسی خود که در جنگ شکل گرفته بود، تشکیل داد و پس از آن فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و آبادانی خود را آغاز کرد و تا امروز ادامه داد.

این نهاد در روند فعالیت‌ها به این نتیجه رسید که افزون بر ساختن خود پروژه‌ها مانند سد، پل و بزرگراه، به مردم اطراف پروژه‌ها هم نیم‌نگاهی داشته باشد؛ برای نمونه اگر آنجا مشکل زیرساختی در جاده، پل، مسجد، مدرسه و سایر موضوعات دارند، به آن‌ها هم رسیدگی کند.

از  سال ۱۳۸۰ افزون بر قرارگاه‌های تخصصی در حوزه سدسازی، راه‌سازی، تونل‌سازی و سایر پروژه‌ها، قرارگاه دیگری برای محرومیت‌زدایی طراحی و با نام «کوثر» تشکیل شد.

اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است