کد خبر : 184882
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ - 10:07
چاپ

یک خبر جدید از مذاکرات/ توافق نزدیک است؟

وزیر امور خارجه کشورمان در مکالمه تلفنی با وانگ ای عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه چین، در خصوص روابط دوجانبه و مسائل منطقه ای و بین المللی مورد علاقه دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

یک خبر جدید از مذاکرات/ توافق نزدیک است؟

به گزارش مدارا، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اهمیت روابط با چین، بر توسعه همه جانبه روابط با پکن تاکید کرد و آن را از محورهای اصلی و اولویت دار سیاست خارجی دولت دکتر رییسی بر شمرد.

امیر عبداللهیان با مرور آخرین وضعیت گفتگوها در وین، رویکرد چین را سازنده توصیف، و ابراز اطمینان کرد در صورت واقع بینی طرف آمریکایی، توافقی خوب، قوی و پایدار را با حمایت همه طرف های مذاکره کننده در وین نهایی خواهیم کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به دیدار و نشست خود با لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در مسکو، خاطر نشان کرد: در این نشست موضوعات متنوعی بحث و تبادل نظر شد و مسکو تاکید کرد با ایفای نقش سازنده از لغو تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت می کند.

امیر عبداللهیان با توجه به برگزاری سومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان در چین، و در پاسخ به دعوت همتای چینی برای شرکت و حضور در این اجلاس اعلام آمادگی کرد.

وزیر امور خارجه چین نیز در این گفتگو، با اشاره به روند رو به پیشرفت و توسعه مناسبات مشترک دو کشور اظهار داشت پکن توسعه مناسبات مشترک با جمهوری اسلامی ایران را بسیار مهم دانسته و سقفی برای گسترش روابط ندارد.

وزیر امور خارجه چین با اعلام حمایت همه جانبه کشورش از روند مذاکرات وین تاکید کرد: پکن از نهایی شدن مذاکرات وین برای لغو تحریم ها حمایت می کند.

وانگ ای در خصوص برگزاری سومین اجلاس وزرای امور خارجه همسایگان افغانستان در چین و اعلام آمادگی وزیر امور خارجه کشورمان جهت حضور در این اجلاس، از پذیرش دعوت و شرکت هیئت جمهوری اسلامی ایران در این نشست تشکر و قدردانی کرد.

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

تیراندازی در جریان یک جشن یهودی در استرالیا / تاکنون ۱۱ نفر کشته و بیش از ۶۰ نفر زخمی شدند
تیراندازی در جریان یک جشن یهودی در استرالیا / تاکنون ۱۱ نفر کشته و بیش از ۶۰ نفر زخمی شدند

رسانه‌های استرالیایی امروز یکشنبه از کشته شدن ۱۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۶۰ نفر در جریان تیراندازی هنگام برگزاری جشن‌های عید یهودی «حانوکا» در منطقه ساحلی مشهور «بوندای» در نزدیکی شهر سیدنی خبر دادند.

روزنامه اصولگرا: پهلویست‌ها و رجویست‌ها در تجمع ۲۰۰‌ نفرۀ مشهد به جان هم افتادند
روزنامه اصولگرا: پهلویست‌ها و رجویست‌ها در تجمع ۲۰۰‌ نفرۀ مشهد به جان هم افتادند

ارگان مطبوعاتی نزدیک به علی اکبر ولایتی تجمعات هنجارشکنانه که یکشنبه هفته گذشته در سبزوار و به بهانه مراسم ختم خسرو علی‌کردی کلید خورد و روز جمعه 21 آذر با حضور چند چهره مشهور ضد ایرانی در مشهد ضریب داده شد، یک پروژه ضد امنیتی واضح است که دلایل مختلفی برای تشریح آن وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است