کد خبر : 184878
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ - 09:27
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

این افراد اُمیکرون نمی‌گیرند

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد کسانی که در برابر سویه اصلی سارس کوو ۲ ویروس مسبب بیماری کووید ۱۹ مصونیت پیدا کرده‌اند، احتمالا در برابر سویه امیکرون نیز از مصونیت برخوردار هستند.

این افراد اُمیکرون نمی‌گیرند

به گزارش مدارا، نتایج این تحقیق که توسط گروه تحقیقاتی بین‌المللی مرکز پزشکی جانز هاپکینز ایالات متحده انجام شد، حاکی از آن است کسانی که واکسینه شده‌اند یا در معرض عفونت قرار گرفته‌اند، از سطح محافظتی در برابر امیکرون نیز برخوردار هستند.

با این حال محققان هشدار می‌دهند یافته‌های آنان تنها به یک نوع پاسخ ایمنی سلولی مربوط می‌شود؛ به همین دلیل ممکن است پاسخ ایمنی مربوط به آنتی‌بادی باشد و زمانی که امیکرون باعث ایجاد عفونت‌های جدید شود، از بین می‌رود.

این تحقیق با همکاری موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی ایالات متحده(NIAID) و ایمنواسپس(ImmunoScape) شرکت بیوتکنولوژی ایالات متحده سنگاپور انجام شد.

محققان می‌گویند: نتایج این مطالعه دیگر یافته‌های ایالات متحده و آفریقای جنوبی را تقویت می‌کند که شامل موارد مشابه برای کسانی است که قبلا توسط سویه اصلی کووید ۱۹ آلوده شده یا علیه آن واکسینه شده‌اند.

اندرو رد، دانشمند و محقق ارشد این تحقیق، گفت: محققان در تحقیقی در ژانویه ۲۰۲۱ دریافتند که اپی‌توپ‌های خاص یا بخش‌هایی از پروتئینی که پاسخ ایمنی را در ویروس برمی‌انگیزد، توسط سلول‌های سیستم ایمنی به نام لنفوسیت‌های CD۸+T معروف به لنفوسیت کشنده تی شناسایی می‌شود. سلول‌های تی سیتوتوکسیک در افرادی که به سویه اصلی کووید آلوده شده‌اند، وجود دارد.

وی گفت: در آخرین تحقیقات متوجه شدیم این اپی‌توپ‌ها تقریبا توسط جهش‌های یافت شده در سویه امیکرون دست نخورده باقی مانده‌اند. بنابراین پاسخ سلول CD۸+T به امیکرون باید تقریبا به همان اندازه قوی باشد که در شکل اولیه سارس کوو ۲ بود.

به گفته محققان سلول‌های تی مورد استفاده در آخرین مطالعه از نمونه‌های خون دوران نقاهت ۳۰ بیمار آمریکایی در سال ۲۰۲۰ که از موارد خفیف تا متوسط ‌کووید ۱۹ بهبود یافته بودند، جمع‌آوری شده است. این نمونه‌ها بین ۲۶ تا ۶۲ روز پس از توقف علائم کووید ۱۹ اهدا شد، سپس برای شناسایی واکنش سلول‌های تی به ویروس مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود: به‌ طور کلی سویه امیکرون به داشتن بیش از ۵۰ تفاوت جهشی بین خود و سویه اصلی سارس کوو ۲ شناخته شده اما به نظر می‌رسد این ویروس توانایی جلوگیری از شناسایی سلول تی را ایجاد نکرده است.

در حالی که یافته‌ها نشان می‌دهد ایمنی حاصل از سویه اصلی کووید ۱۹ در برابر سویه‌های بعدی پایدار است، محققان این مطالعه می‌گویند: تحقیقات بیشتری برای تعریف کامل اینکه چرا افرادی که از این محافظت برخوردار هستند، ممکن است همچنان با امیکرون بیمار شوند، مورد نیاز است.

این یافته‌ها اوایل این ماه در نشریه mBio مجله علمی معتبر انجمن میکروبیولوژی آمریکا منتشر شد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است
سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است

جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده های تشکیل شده در خصوص همکاری با اسرائیل گفت: درخصوص رژیم صهیونیستی تشکیل شده است. اکثر آنها تبلیغ و حمایت از این رژیم بوده است. در این خصوص 69 پرونده کیفرخواست صادر شده است و 9 مورد هنوز تعیین و تکلیف نشده است

مرد سَقزی، همسرش را زنده زنده در آتش سوزاند
مرد سَقزی، همسرش را زنده زنده در آتش سوزاند

زن ۳۵ ساله در محله بهارستان سقز به دست همسرش به آتش کشیده شد و جان خود را از دست داد.

سخنگوی قوه قضائیه: در پرونده «عباس ایروانی»، یکی از محکومین مفاسد اقتصادی، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه کشف شد
سخنگوی قوه قضائیه: در پرونده «عباس ایروانی»، یکی از محکومین مفاسد اقتصادی، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه کشف شد

جهانگیر گفت: پرونده مورد اشاره مربوط به یکی از محکومین پرونده‌های مفاسد اقتصادی (عباس ایروانی) است و در جریان آن، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضائیه، دادستان کل کشور و آرای دادگاه‌های تجدیدنظر و دیوان عالی کشف شد و با تشکیل پرونده قضائی مشخص شد که یاسر حاتمی، حسین بینا، حسن رضا مهدوی و علی صحرایی هستند که با استفاده از اسناد جعلی و مانورهای متقلبانه، اقدام به کلاهبرداری شبکه ای ۷۰ میلیارد تومانی کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است