کد خبر : 184735
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ - 16:29
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حضور تماشاگران در شهرآورد با رعایت پروتکل‌ها در سقف مجاز مانعی ندارد

وزیر کشور در خصوص حضور تماشاگران در شهرآورد استقلال و پرسپولیس گفت: حضور تماشاگران با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در سقف مجاز مانعی ندارد.

حضور تماشاگران در شهرآورد با رعایت پروتکل‌ها در سقف مجاز مانعی ندارد

به گزارش مدارا، احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران در خصوص مصوبات جلسه امروز گفت: امروز چند موضوع مورد بررسی قرار گرفت که ابهاماتی در مورد ثبت پلاک‌های خودرو بود که در مورد آنها بحث و گفت و گو شد. ابهام ایجاد شده این بود که آیا مردم باید برای سفرهای نوروزی پلاک خود را در سامانه ثبت کنند یا نه در حالی که مردم نیازی به ثبت پلاک برای سفر ندارند چون بر اساس کد ملی مشخص است که پلاک ها متعلق به چه کسی است و همه موارد در سامانه موجود است.

وی افزود: افرادی که واکسن دریافت نکردند هم مشخص هستند و خودروهای آنها معلوم است. اگر این افراد در تردد مشاهده شوند، جریمه خواهند شد.

وزیر کشور ادامه داد: بر اساس سامانه تزریق دو دز واکسن ملاک عمل است اما تاکید جدی وزارت بهداشت این است که همه دز سوم را تزریق کنند چرا که در برخی از افراد که دز دوم را تزریق کردند ایمنی زایی از بین رفته لذا تاکید بر تزریق دز سوم است هر چند که فعلا ملاک ارزیابی ها دز دوم قرار داده شده است.

وی تاکید کرد: درخواست جدی ما رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مر دم است تا سفر برای مردم تلخ نشود و با رشد روز افزون بیماری مواجه نشویم. اگر آمارها وضعیت نامناسبی پیدا نکند امکان تغییر سیاست‌های ستاد ملی کرونا در اوایل و یا اواسط نوروز وجود دارد. بنابراین آنچه که در حال حاضر مد نظر قرار داده شده به رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط شهروندان بستگی خواهد داشت.

وزیر کشور در خصوص سفرهای خارجی نیز گفت: در سفرهای خارجی تاکید بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق تعداد دز واکسن لازم و همچنین همراه داشتن پی سی آر منفی است.

وحیدی تاکید کرد: اصناف باید هر چه سریعتر نسبت به دریافت کی آر کد اقدام کنند در غیر این صورت جریمه در ا نتظار آنها خواهد بود.

وی در خصوص حضور تماشاگران در شهرآورد نیز گفت: در شهرآورد استقلال و پرسپولیس حضور تماشاگران با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در سقف مجاز مانعی ندارد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است