کد خبر : 184580
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - 13:05
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

واکنش تند مجمع روحانیون مبارز به اعدام دسته جمعی در عربستان

مجمع روحانیون مبارز در بیانیه‌ای اعدام بیش از ۸۰ نفر از مسلمانان توسط حکومت آل سعود را محکوم کرد.

واکنش تند مجمع روحانیون مبارز به اعدام دسته جمعی در عربستان

به گزارش مدارا، متن بیانیه مجمع روحانیون مبارز به شرح زیر است:

«انّا لله و إ‌نّا إلیه راجعون
حکومتِ خودکامهِ پادشاهی آل سعود در یک جنایت وحشتناکِ جدید، بیش از هشتاد نفر از انسان های مظلوم از شیعیان و غیر آنان را اعدام و به خاک و خون کشیده است و صدها نفر از خانواده ها و وابستگاه آنان را عزادار و احساسات انسان های آزاده بویژه در کشورهای اسلامی را جریحه دار کرده است و در آستانه ماه مبارک رمضان نشان داده است که نه تنها به موازین اسلامی که به موازین انسانی نیز پایبند نیست، لعنت خداوند و اولیاء دین و پاکان و صالحان بر حاکمان و آمران و همه آنان که در این فاجعه سیاسی-انسانی دخالت یا مشارکت داشته اند.
این حکومت فاسد که در سوابق حکمرانی خود جنایات بسیاری را به ثبت رسانده است و در داخل کشور فاقد پایگاه مردمی و مشروع است به شیوه ای قرون وسطائی با شهروندان بویژه مخالفانش رفتار می کند و قتل فجیح خاشقچی و نیز سالها بمباران یمن که سبب ویرانی این کشور و فاجعه انسانی شده است نمونه ای از رفتار و افکار حاکمان سرسپرده و وابسته این رژیم است، رژیمی که به مردم و خواست و اراده آنان متکی نیست و برای بقاء خود به بیگانه متکی است و بهاء این وابستگی صدها و صدها میلیارد دلار ثروت این کشور و مردم مظلوم آن است که در اختیار آمریکا قرار داده و می دهد و غرب و همه آنان که از این خان یغما به غارت، سهمی دارند در برابر این جنایت سکوتی تنفر انگیز در پیش گرفته اند، گویا باید چنین فجایع مصیبت باری رخ دهد تاحکومت های فاسد بیشتر شناخته شوند و زمینه سقوط آنان به دست آزادی خواهان غیرتمند این کشورها بیشتر فراهم شود، گویا باید این جنایت ها رخ دهد تا پرده از چهره حکومت ها و مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر بیشتر کنار برود و ملّت ها کمتر فریب آن ها را بخورند.

مجمع روحانیون مبارز این اقدام خونبار و جنایت ضد انسانی آل سعود را به شدت محکوم می کند و برای کشته شده گان رحمت واسعه الهی را مسئلت دارد و به خانواده های داغدار تسلیت می گوید.»

اخبار مرتبط:
رسانه عرب زبان «الجاده»: ایران تصمیم گرفته نام خیابان «خالد اسلامبولی» در تهران را به خیابان «شهید سیدحسن نصرالله» تغییر دهد
رسانه عرب زبان «الجاده»: ایران تصمیم گرفته نام خیابان «خالد اسلامبولی» در تهران را به خیابان «شهید سیدحسن نصرالله» تغییر دهد

یک منبع سیاسی مطلع ایرانی به وب‌سایت «الجاده» گفت: ایران تصمیم گرفته نام خیابان «خالد اسلامبولی» در تهران را به «خیابان شهید سید حسن نصرالله» تغییر دهد.

واکنش نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به احتمال صدور قطعنامه علیه ایران؛ پاسخ می دهیم
واکنش نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به احتمال صدور قطعنامه علیه ایران؛ پاسخ می دهیم

نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه همه ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است، تأکید کرد که تهران به هر اقدام سیاسی آژانس پاسخ خواهد داد.

علی بیگدلی: امیدوارم آمریکا با غنی سازی ۱ تا ۲.۵ % در ایران موافقت کند
علی بیگدلی: امیدوارم آمریکا با غنی سازی ۱ تا ۲.۵ % در ایران موافقت کند

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: امیدوارم ایران پاسخ نرمی به طرح پیشنهادی آمریکا بدهد و در عوض بتواند سهمی از غنی سازی را برای خودمان نگه داریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است