کد خبر : 181853
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ - 09:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رد پیشنهاد روسیه از سوی اوکراین

رد پیشنهاد روسیه از سوی اوکراین

به گزارش مدارا، شبکه ان بی سی نیوز دوشنبه‌ شب، روسیه با اعلام آتش بس اعلام کرد که مسیرهایی را برای عبور ایمن غیرنظامیان به خارج از کی‌یف، شهر بندری جنوبی ماریوپول و مناطق آسیب دیده خارکف و سومی در شمال شرقی ارائه می‌دهد.

اوکراین با رد این پیشنهاد روسیه مدعی شد که طرح غیرقابل قبول و تلاشی برای کنترل رهبران جهان است.

ایرینا ورشچوک معاون نخست‌وزیر اوکراین گفت، کشورش یک پیشنهاد متقابل ارسال کرده است که به ساکنان کی‌یف و خارکف اجازه می‌دهد به غرب اوکراین فرار کنند.

ورشچوک در نشست خبری گفت: مردم ما به بلاروس و روسیه نخواهند رفت. او این پیشنهاد را «غیرقابل قبول» خواند و گفت که روسیه به دنبال کنترل میل صادقانه مکرون برای کمک است.

اخبار مرتبط:
ابراهیمی: طرح‌های کاربردی آب با تمرکز بر هوش مصنوعی حمایت مالی می‌شود
ابراهیمی: طرح‌های کاربردی آب با تمرکز بر هوش مصنوعی حمایت مالی می‌شود

معاون برنامه‌ریزی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از حمایت مالی پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های تحقیقاتی کاربردی در حوزه آب خبر داد.

زمان مراسم خاکسپاری «ناصر تقوایی» اعلام شد
زمان مراسم خاکسپاری «ناصر تقوایی» اعلام شد

طبق اعلام خانه سینما مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر زنده یاد «ناصر تقوایی» کارگردان فقید سینمای ایران روز پنجشنبه (۲۴ مهرماه) در امامزاده طاهر کرج برگزار می‌شود.

۸۸ میلیون لیتر مازوت کم‌گوگرد به نیروگاه منتظری اصفهان اختصاص یافت
۸۸ میلیون لیتر مازوت کم‌گوگرد به نیروگاه منتظری اصفهان اختصاص یافت

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: امسال ۸۸ میلیون لیتر مازوت کم‌گوگرد برای مصرف احتمالی نیروگاه شهید منتظری اختصاص یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است