کد خبر : 181845
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ - 07:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری مشخص شد

تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری مشخص شد

به گزارش مدارا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی  و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۱ ، با تصویب جزء ۲ الحاقی ۱ تبصره ۱۶ تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری را مشخص کردند.

بر اساس این مصوبه؛ تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، به ازای فرزند اول دویست میلیون(۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و به ازای فرزند دوم چهارصد میلیون(۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و به ازای فرزند سوم ششصد میلیون(۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و به ازای فرزند چهارم هشتصد میلیون(۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و به ازای فرزند پنج و به بعد یک میلیارد(۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال.

درمورد تولد فرزندان دوقلو و بیشتر به ازای هر فرزند یک وام تعلق می گیرد و ترتیب تولد لحاظ می گردد.

بانک مرکزی موظف است با همکاری سازمان ثبت احوال کشور سامانه ای به منظور ثبت نام و مدیریت فرآیندهای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری ایجاد نماید.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است