کد خبر : 181820
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۶ - 12:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اُمیکرون در کشور رو به افول / امکان تغییر شرایط پس از نوروز

اُمیکرون در کشور رو به افول / امکان تغییر شرایط پس از نوروز

به گزارش مدارا، مسعود مردانی  با اشاره به اینکه آمارها در زمینه مبتلایان امیکرون شدیدا رو به افول است، گفت: ان‌شاءالله کم‌کم این سویه در حال جمع شدن است و تخت‌های بیمارستانی نیز در حال خالی شدن است.

او با اشاره به کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی، تصریح کرد: حجم بیماران سرپایی کاهش یافته است. البته تخت‌های بستری ویژه در اشغال بیماران بدحال است و مرگ و میرهای فعلی هم به دلیل حضور این بیماران در بخش‌های مراقبت ویژه است.

این متخصص بیماری‌های عفونی ضمن مطلوب خواندن شرایط فعلی بیماری در کشور، تاکید کرد: طی روزهای آتی موارد ابتلا و مرگ و میر کمتر هم خواهد شد تا بالاخره مردم یک نفس راحت بکشند.

وی با اشاره به در پیش بودن نوروز و تغییر رفتارهای اجتماعی در این ایام، افرود: ممکن است شرایط پس از نوروز متفاوت شود اما توصیه اکید ما به مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. نمی‌توانیم بگوییم مردم به سفر نروند اما باید در این سفرها هم اولویت را موضوع سلامت خود قرار دهند.

اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟
فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟

امیر سرتیپ جانباز ناصر محمدی‌فر در زمان جنگ، فرماندهی گردان ۲۳۴ زرهی، تیپ دوم لشکر ۸۸ زرهی، جانشینی لشکر ۸۸، فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی و فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی را بر عهده داشت.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است