کد خبر : 181772
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - 13:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۰۱ فوتی و ۵۵۸۶ مبتلای جدید کرونا در کشور

۲۰۱ فوتی و ۵۵۸۶ مبتلای جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۵۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۸۹ هزار و ۸۹۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۷ هزار و ۹۴۸ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۷۳۰ هزار و ۳۱۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۷۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۷ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۷۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۴۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است