کد خبر : 181759
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - 11:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سامانه سوت زنی رونمایی شد

سامانه سوت زنی رونمایی شد

به گزارش مدارا، حجت عبدالملکی، وزیر کار گفت: سامانه سوت‌زنی بر روی سایت اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد و گزارشگران فساد می‌توانند گزارش‌های خود را ثبت کنند.

وی افزود: با راه‌اندازی این سامانه، تخلفات و گزارش‌های فساد را در شرکت‌ها و صندوق‌های زیر مجموعه‌های این وزارتخانه پیگیری می‌کنیم و با ایجاد شفافیت و بستر امن گزارش، منافذ فساد بسته می‌شود.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است