کد خبر : 181724
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - 15:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واریز «عیدی» بازنشستگان جامانده با حقوق اسفندماه

واریز «عیدی» بازنشستگان جامانده با حقوق اسفندماه

به گزارش مدارا،علی خدامی گفت: در راستای مصوبه هیئت وزیران، دستورالعمل نحوه محاسبه و پرداخت عیدی سال ۱۴۰۰ تهیه شد و واریز مبلغ عیدی طبق آن انجام گرفته است.

 

وی توضیح داد: طبق مصوبه ۲۷ بهمن‌ماه هیئت‌وزیران، برای بازنشستگان و موظفینی که پرداخت حق عائله‌مندی و اولاد آنها برعهده صندوق بازنشستگی کشوری و در لیست حقوق بهمن ماه به آنان حقوق پرداخت شده، مبلغ ثابت ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان عیدی سال ۱۴۰۰ پرداخت شده است و در صورت وجود چندین وظیفه‌بگیر از یک دفتر کل، مبلغ فوق به صورت مساوی بین وظیفه‌بگیران تقسیم می‌شود.

 

خدامی افزود: علاوه بر این مبلغ، به بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس ردیف بودجه تعریف‌شده در سیستم به آنها «عائله‌مندی» تعلق می‌گیرد، حداکثر تا سقف چهار میلیون ریال پرداخت شده است.

 

به گفته وی، بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس تعاریف مندرج در سیستم، «حق اولاد» از طرف صندوق به آنها پرداخت می‌شود، به ازای هر فرزند مبلغ ثابت یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال پرداخت شده است.

 

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اعلام کرد: احکامی که در نیمه دوم بهمن‌ماه تا قبل از تاریخ مصوبه هیئت‌وزیران به صورت قطعی و جاری تغییر کرده، ولیکن عیدی آنها در پایان بهمن‌ماه کارسازی نشده است؛ حسب پردازش، احکام عیدی آنها در اسفندماه ۱۴۰۰ کارسازی خواهد شد.

 

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، خدامی افزود: دستگاه‌هایی که فاقد ردیف بودجه‌ای هستند، می‌بایست طبق رویه هر ساله، رأساً نسبت به کارسازی عیدی به حساب بازنشستگان و وظیفه بگیران خود اقدام کنند و صندوق بازنشستگی کشوری در این خصوص، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.

 

 

اخبار مرتبط:
چند نکته در ماجرای سوءقصد اسرائیل به جان پزشکیان
چند نکته در ماجرای سوءقصد اسرائیل به جان پزشکیان

حمله رژیم صهیونیستی به محل برگزاری جلسه سری شورای‌عالی امنیت ملی با حضور سران قوا و عالی‌ترین فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی کشور، رخدادی بی‌سابقه بود که زنگ خطر جدی درباره نفوذ و ضرورت بازبینی جدی در ارتقاء ضریب حفاظتی در حساس‌ترین لایه‌های امنیتی کشور را به صدا درآورد.

پیشنهاد زنوزی برای انتقال یک ستاره به پرسپولیس
پیشنهاد زنوزی برای انتقال یک ستاره به پرسپولیس

زنوزی برای حل مشکل پرونده بیرانوند یک پیشنهاد داغ به پرسپولیسی‌ها ارائه کرد.

اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است