کد خبر : 181724
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - 15:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واریز «عیدی» بازنشستگان جامانده با حقوق اسفندماه

واریز «عیدی» بازنشستگان جامانده با حقوق اسفندماه

به گزارش مدارا،علی خدامی گفت: در راستای مصوبه هیئت وزیران، دستورالعمل نحوه محاسبه و پرداخت عیدی سال ۱۴۰۰ تهیه شد و واریز مبلغ عیدی طبق آن انجام گرفته است.

 

وی توضیح داد: طبق مصوبه ۲۷ بهمن‌ماه هیئت‌وزیران، برای بازنشستگان و موظفینی که پرداخت حق عائله‌مندی و اولاد آنها برعهده صندوق بازنشستگی کشوری و در لیست حقوق بهمن ماه به آنان حقوق پرداخت شده، مبلغ ثابت ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان عیدی سال ۱۴۰۰ پرداخت شده است و در صورت وجود چندین وظیفه‌بگیر از یک دفتر کل، مبلغ فوق به صورت مساوی بین وظیفه‌بگیران تقسیم می‌شود.

 

خدامی افزود: علاوه بر این مبلغ، به بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس ردیف بودجه تعریف‌شده در سیستم به آنها «عائله‌مندی» تعلق می‌گیرد، حداکثر تا سقف چهار میلیون ریال پرداخت شده است.

 

به گفته وی، بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس تعاریف مندرج در سیستم، «حق اولاد» از طرف صندوق به آنها پرداخت می‌شود، به ازای هر فرزند مبلغ ثابت یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال پرداخت شده است.

 

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اعلام کرد: احکامی که در نیمه دوم بهمن‌ماه تا قبل از تاریخ مصوبه هیئت‌وزیران به صورت قطعی و جاری تغییر کرده، ولیکن عیدی آنها در پایان بهمن‌ماه کارسازی نشده است؛ حسب پردازش، احکام عیدی آنها در اسفندماه ۱۴۰۰ کارسازی خواهد شد.

 

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، خدامی افزود: دستگاه‌هایی که فاقد ردیف بودجه‌ای هستند، می‌بایست طبق رویه هر ساله، رأساً نسبت به کارسازی عیدی به حساب بازنشستگان و وظیفه بگیران خود اقدام کنند و صندوق بازنشستگی کشوری در این خصوص، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.

 

 

اخبار مرتبط:
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند

حجت الاسلام خسروپناه روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مساله حجاب افزود: در جلسات مختلف شورا، اعضا مسائل مرتبط با حجاب را بررسی کرده‌اند. بخشی از مشکلات موجود ناشی از تسامح برخی مدیران در اجرای برنامه‌هاست. برنامه‌های ارزشمند باید به دقت اجرا شد، اما در مواردی، رفتارهای هنجار شکنانه توسط برخی افراد، ارزش کل برنامه را زیر سؤال می‌برد.

قوی‌ترین سامانۀ برفی در راه ایران / عمق برف در البرز و زاگرس مرکزی به ۷۰ سانتی‌متر خواهد رسید
قوی‌ترین سامانۀ برفی در راه ایران / عمق برف در البرز و زاگرس مرکزی به ۷۰ سانتی‌متر خواهد رسید

ایران طی ۱۰ روز آینده (۲۳ آذر تا ۲ دی ۱۴۰۴) شاهد بارش سنگین برف در ارتفاعات البرز، زاگرس، شمال غرب، شمال شرق و جنوب شرق خواهد بود که اوج آن با انباشت برف تا ۷۰ سانتی‌متر رو به رو می‌شود.

سینما ایران در خیابان لاله‌زار تهران آتش گرفت
سینما ایران در خیابان لاله‌زار تهران آتش گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک سینمای متروکه قدیمی در خیابان لاله‌زار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است