کد خبر : 181670
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۳ - 11:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

امانوئل ماکرون دوباره نامزد ریاست جمهوری فرانسه شد

امانوئل ماکرون دوباره نامزد ریاست جمهوری فرانسه شد

به گزارش مدارا، ماکرون در نامه‌ای خطاب به فرانسوی‌ها که در برخی از روزنامه‌های منطقه‌ای منتشر شد، گفت: "از شما می‌خواهم برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهور به من اعتماد کنید."

انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در سال ۲۰۲۲ در دو دور برگزار می‌شود که دور اول آن در ۱۰ آوریل و دور دوم در ۲۴ آوریل برگزار می‌شود، در حالی که روند ثبت نام نامزدها امروز جمعه ساعت ۱۸:۰۰ به پایان می رسد و تاکنون حدود ۴۰ سیاستمدار نامزدی خود را برای انتخابات اعلام کرده‌اند.

بر اساس نظرسنجی‌ها، انتظار می‌رود که ماکرون در دور اول بین ۲۵ تا ۲۸ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و بیش از ۵۰ درصد به رئیس‌جمهور فعلی در دور دوم رأی دهند. از رقبای اصلی ماکرون در انتخابات می توان به دو نامزد راستگرا یعنی "والری پکرس" و "مارین لوپن" اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است