کد خبر : 181666
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۳ - 10:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دولت دنبال حل مشکل بیکاری استان است

دولت دنبال حل مشکل بیکاری استان است

به گزارش مدارا، رییس جمهور در بدو ورود به گلستان با اشاره به ظرفیت‌های فراوان این استان در بخش‌های گردشگری، صنعت و کشاورزی گفت: دولت سیزدهم با تکیه بر این توانمندی‌ها به دنبال حل مشکل بیکاری و اشتغال در این استان است.

آیت‌الله سید ابراهیم رییسی روز جمعه در بدو ورود به گلستان برای انجام شانزدهمین سفر استانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با کمک همه مسئولان استانی در یک کار جهادی و با الگو گرفتن از سرداران شهید استان یک کار متفاوت انجام داده و کار ماندگاری در گلستان انجام شود.

وی بیان کرد: گلستان قطب کشاورزی و گردشگری کشور است و در بخش صنعت نیز کارهای زیادی در این استان انجام شده اما هنوز مشکلاتی در این بخش ها وجود داد.

رییس جمهور افزود: دولت سیزدهم به همراه مدیران گلستان برای حل این مشکلات به خصوص بیکاری به عنوان دغدغه خانواده های دارای فرزندان تحصیل‌کرده اقدام خواهد کرد که لازمه آن حرکت جهادی با پیروی از سیره سرداران شهید است.

رییس‌دفتر رییس‌جمهور، معاون امور بانوان و خانواده، معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و وزیران کشور، جهادکشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، امور اقتصادی و دارایی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آیت‌الله رییسی را در این سفر یک روزه همراهی می‌کنند.

بازدید از طرح‌های صنعتی، زیرساختی، راه، کشاورزی، دیدار با نخبگان، خانواده شهدا و قشرهای مختلف مردم، حضور در نشست شورای اداری و نشست خبری با رسانه های گلستان از جمله برنامه‌های رییس‌جمهور در سفر به این استان است.

آیت الله رییسی در ۱۵ سفر پیشین استانی خود به استان‌های هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر و گیلان سفر کرده بود.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است