کد خبر : 181491
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۸ - 16:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اظهارات جدید شمخانی درباره حضور آمریکا در سوریه

اظهارات جدید شمخانی درباره حضور آمریکا در سوریه

به گزارش مدارا،در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین نقش مخرب آمریکا در ایجاد بحران های منطقه ای و جهانی که با هدف سلطه بر کشورهای جهان و غارت منابع آنان صورت می گیرد، تصریح کرد: حضور آمریکا در سوریه نیز که با همین هدف صورت گرفته امروز بزرگترین مانع تحقق صلح و ثبات در این کشور است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به افزایش تحرکات سیاسی و میدانی امریکا برای تسلیح،  آموزش و هدایت گروه های تروریستی در سوریه گفت: تداوم این روند نه تنها مخل امنیت سوریه بلکه تهدید کننده امنیت منطقه است.
وی، گسترش تروریسم، ایجاد ناامنی،  تغییرات قومیتی با اهداف تجزیه طلبانه را از راهبردهای اصلی نظام سلطه در سوریه ذکر کرد و افزود: متاسفانه برخی همسایگان سوریه در زمین بازی دشمنان ثبات و امنیت منطقه ایفای نقش می کنند.
شمخانی با بیان اینکه راه مقابله با این توطئه های شرورانه، حفظ انسجام ملی و روحیه و مشی مقاومت است تاکید کرد؛ جمهوری اسلامی ایران همانگونه که در سخت ترین شرایط و در اوج شرارت  گروه های تروریستی و حامیانشان در کنار ملت و دولت سوریه ایستاد، همچنان در کنار ملت و دولت سوریه خواهد ماند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین با اشاره به روابط خوب دو کشور بر اتخاد راه کارهای مناسب برای تسهیل و تسریع در اجرای توافقات میان تهران – دمشق به ویژه در حوزه اقتصادی تاکید کرد.
در این دیدار علی مملوک رئیس دفتر امنیت ملی سوریه نیز با تمجید از نقش ممتاز جمهوری اسلامی در حمایت از سوریه در مقابله با تروریسم و شرارت آفرینی آمریکا و اذنابش بر تداوم همکاری های تهران- دمشق که با خون شهدای دو کشور ممزوج شده است تاکید کرد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت امنیتی مناطق مختلف این کشور خاطرنشان کرد: سوریه با مجاهدت و تلاش مشترک دولت،مردم و نیروهای مسلح و پشتیبانی موثر کشورهای دوست بر تروریسم تکفیری و حامیانش پیروز شده و از بحران امنیتی عبور کرده است.
سرلشکر مملوک با اشاره به فرصتهای اقتصادی قابل توجهی که برای همکاری مشترک دو کشور در حوزه های مختلف وجود دارد افزود: حضور شرکتها و فعالان اقتصادی ایرانی در سوریه و تداوم همکاری های مشترک در بخشهای اقتصادی و تجاری تامین کننده منافع پایدار دو کشوراست.

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است