کد خبر : 181370
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۵ - 19:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ایران وارد جنگ روسیه و اوکراین نمی شود

ایران وارد جنگ روسیه و اوکراین نمی شود

به گزارش مدارا، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در توییتر نوشت: بحران اوکراین ریشه در اقدامات تحریک آمیز ناتو دارد. ما توسل به جنگ را راه حل نمی دانیم.

امیر عبداللهیان همچنین تاکید کرده است که برقراری آتش بس و تمرکز بر راه حل سیاسی و دموکراتیک یک ضرورت است.

به گزارش ایرنا، پس از مدت‌ها گمانه‌زنی درباره بروز تنش میان روسیه و اوکراین، بامداد امروز نیروهای ارتش روسیه عملیات نظامی خود در خاک اوکراین آغاز کردند و تا کنون در نقاط مختلفی از خاک اوکراین پیشروی کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست

رئیس پلیس سازمان نظام وظیفه فراجا با تشریح آخرین ضوابط خدمت وظیفه عمومی، به بهره‌مندی بیش از ۱۶۰ هزار نفر از معافیت‌های فرزندآوری، اشاره کرد و با بیان اینکه خرید خدمت سربازی در دستور کار نیروهای مسلح و مجلس شورای اسلامی قرار ندارد، جزئیات معافیت‌های تحصیلی، تسهیلات مشمولان مقیم خارج از کشور، کسر خدمت ایثارگران، معافیت قهرمانان ورزشی و مدت خدمت سربازی در دستگاه‌های مختلف را اعلام کرد.

الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند
الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پاسخ به پرسشی درباره تحت فشار قرار گرفتن رئیس جمهوری از سوی عده‌ای برای انجام دیدار با رئیس جمهور آمریکا گفت: هیچ کسی فشاری نیاورده است؛ افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و دیدگاه‌های افراد مختلف در سطح کشور محترم و ارزشمند است؛ افراد آزادند نظر، پیشنهاد و تحلیل بدهند و ایده‌های مختلف‌شان را مطرح کنند و آقای رئیس جمهوری و تیم همراه ایشان همه حرف‌ها را گوش می‌دهند و در مجموع تصمیم گیری می‌کنند.

قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند
قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند

رئیس مجلس گفت: من می گویم همان طور که روسیه را در حوزه نظامی آوردیم نمی‌توانستیم چین را هم در منطقه دخیل کنیم؟ قطعا می‌توانستیم. مگر نمی‌گوییم باید با یک‌جانبه گرایی آمریکا مقابله کنیم پس باید دوپارگی در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم پس باید چین و روسیه و سایر قدرت‌ها را دخالت دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است