کد خبر : 181341
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۵ - 08:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زاکانی استعفا استعفا/ او غیرقانونی شهردار است+ جزییات و اسناد

زاکانی استعفا استعفا/ او غیرقانونی شهردار است+ جزییات و اسناد

به گزارش مدارا، وقتی علیرضا زاکانی کاندیدای شهرداری تهران بود، یک مانع مهم قانونی وجود داشت و آن، عدم تطابق قانونی مدرک تحصیلی وی با شهرداری بود. 

با این حال آن زمان حامیان زاکانی، نامه ای از  "سازمان امور اداری و استخدامی" آوردند و به استناد آن، انتصاب زاکانی به شهرداری تهران را فاقد هر گونه ایراد قانونی دانستند.

اینک دیوان عدالت اداری که بالاترین مرجع قانونی و قضایی کشور در این زمینه است، با بررسی قوانین رأی داده که آن نامه باطل بوده است. از این رو، اصلی ترین مستند قانونی شهرداری زاکانی، غیر قانونی اعلام شده است.

در آن زمان، بسیاری به زاکانی پیشنهاد کردند برای جلوگیری از هر گونه شائبه ای، شهردار تهران نشود ولی برغم همه این ها، او در مرداد ۱۴۰۰ بر مسند شهرداری تهران نشست و اینک بعد از ۷ ماه، حکم قضایی ناظر بر غیر قانونی بودن این فرایند است.

حال باید دید زاکانی با استناد به این رأی قضایی استفعا خواهد کرد، شورای شهر وی را برکنار می کند یا مسیر دیگری را شاهد خواهیم بود؟

 

ز

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است