کد خبر : 181280
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۳ - 12:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دولت می تواند از روسیه وام بگیرد

دولت می تواند از روسیه وام بگیرد

به گزارش مدارا، نمایندگان شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس و بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ بند «ب» تبصره ۳ لایحه بودجه را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.

براساس بند «ب» تبصره ۳ اجرای تبصره ۳۸ قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور مصوب ۱۳۹۵.۶.۳  در سال ۱۴۰۱ تمدید می‌شود.

براساس تبصره ۳۸ قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۵ به دولت اجازه داده می‌شود با رعایت سقف مقرر در تبصره ۳ قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور تا مبلغ پنج میلیارد دلار وام از دولت روسیه برای طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با شرایط زیر اخذ نماید:

۱ – وام دریافتی صرفا برای طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای امور زیربنایی و تولیدی پیوست شماره یک قانون بودجه کل کشور با اولویت انرژی‌های نو، هسته‌ای، نیرو، راه‌آهن، بزرگراه‌ها، سدها، شبکه‌های آبیاری و طرح‌های انتقال آب اختصاص می‌یابد.

۲- طرح‌های موضوع بند یک با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

۳- نحوه اعمال وام دریافتی، تعیین مدت بازپرداخت و میزان سهم ساخت داخلی و سایر شرایط وام به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است