کد خبر : 181242
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - 10:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

احمدی نژاد: بحث حصر فیزیکی من مطرح است

احمدی نژاد: بحث حصر فیزیکی من مطرح است

به گزارش مدارا، محمود احمدی نژاد، رئیس دولت های نهم و دهم، در گفتگویی در پاسخ به این سوال که در چند سال گذشته بحث حصر فیزیکی جنابعالی یا برخورد قهری با شما مطرح بوده است،، گفت: همین الان هم این بحث ها مطرح است.

وی ادامه داد: من اطلاع دارم که برخی جریان ها دنبال این کار هستند. آنها کسانی هستند که در حوزه اندیشه و مدیریت کم می آورند،نمی توانند جامعه را اداره کنند و با حذف و زورگویی و اعمال قدرت، می خواهند نظرات خودشان را جلو ببرند. من از بابت خودم نگرانی ندارم. من خودم را کوچک ملت، در خدمت ملت و فدایی ملت می دانم و چه بهتر اینکه انسان در حال خدمت به یک ملت بزرگ و خدمت به انسانها جانش را تقدیم کند، اما برای جامعه و کشور نگران هستم که عده ای می خواهند با این روش ها، موانع را از پیش پای سلطه گری خودشان بردارند و بر سرنوشت ملت حاکم شوند.

رئیس دولت های نهم و دهم افزود: این جای نگرانی دارد و باید تلاش کنیم آن سلطه گری اتفاق نیفتد. البته من بارها گفته ام که آنها در وهم خودشان هستند. ملت ایران ملت بزرگ و رشیدی است و راه خودش را پیدا می کند و تردید ندارم که خیلی زود شرایط را به نفع خودش تغییر خواهد داد. من هم پر کاه و قطره ای در اقیانوس ملت هستم. با اینگونه اقدامات، پایه های آنها تحکیم پیدا نمی کند. می خواهند بیایند ترور یا حذف کنند! از این حرف ها هم دارند می زنند. بیایند حذف کنند! فکر می کنند با حذف چند نفر، می توانند ۸۵ میلیون آدم را مدیریت کنند!؟ اینها آدم های کوچکی هستند که تلقی های اشتباه دارند و بنظرم نمی فهمند که در جامعه چه می گذرد.

اخبار مرتبط:
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد

تشییع مرحومه مغفوره «زرین احمدی نژاد» خواهر محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم صبح امروز (شنبه) از میدان ۷۲ نارمک برگزار شد.

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!

در حالی‌که هنوز گردوغبار تعیین‌تکلیف بانک آینده فرو ننشسته، بانک مرکزی این‌بار موسسه ملل را نشانه رفته است؛ موسسه‌ای که به‌گفته منابع آگاه، به‌دلیل ناترازی شدید، تخلفات مالی متعدد و بی‌اعتنایی به دستورالعمل‌های اصلاحی، زیر تیغ نظارت ویژه و هیات سرپرستی می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است