کد خبر : 181229
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - 09:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین ساوه شمشکی از اسکی خداحافظی کرد

حسین ساوه شمشکی از اسکی خداحافظی کرد

به گزارش مدارا، حسین ساوه‌شمشکی با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از دنیای قهرمانی اسکی خداحافظی کرد.

این اسکی‌باز سهمیه المپیک ۲۰۲۲ پکن را به دست آورده بود که  پیش از آغاز رقابت‌های مارپیچ بزرگ و کوچک بازی‌ها تست دوپینگش مثبت و محروم شد.

ساوه شمشکی  مسئولیت دوپینگ را برعهده گرفت اما عمدی بودن آن را رد کرد. با این حال محرومیت این ورزشکار قطعی است.

او که سابقه حضور در المپیک‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ را هم دارد، در پستی اینستاگرامی با انتقاد از فضای اسکی از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.

او در بخشهایی از متن خداحافظی اش نوشت: "اسکی با همه خوبی‌ها و بدی‌هایش برای من تمام شد. زندگی ورزشی و قهرمانی روزی شروع و یک روز هم تمام می شود. چند سال هر چه بر من گذشت تحمل کردم که خوب تمامش کنم اما انگار قرار بود اینجای زندگی‌ام با بقیه فرق کند. می‌خواستم بعد از مانش دوم اسلالوم خداحافظی کنم اما…

چند سالی است که جنایت جنگی در اسکی مد شده، این عکس دیگری را می‌دهد و دیگری فیلم این یکی را، هر کسی برای کنار زدن رقیبش آتو جمع می‌کند و ورزشکار، مربی، مدیر ندارد. اگر ببریم که خودمان برده‌ایم، ژست انسان‌های موفق می‌گیریم و بادی در غبغب می‌اندازیم اما اگر ببازیم همه را متهم می‌کنیم.   کل رقابتمام نمایش این شده که بگوییم آی مردم من از فلانی موفق تر هستم.

اسکی به اندازه انگشتان دو دست هم دلسوز واقعی ندارد. یکسری آدم برای گرفتن پست و مقام یا مسافرت و یا یک کاپشن دین و دنیایشان را می‌دهند و مثل آفتاب پرست رنگ عوض می‌کنند.

داشتم به این فکر می‌کردم که ای کاش افتخاری رئیس فدراسیون می‌شد و اجازه مسابقه به من نمی‌داد تا الان این داستان‌ها را نداشتم.   اگر در این اتفاقی که افتاد من مقصرم که معذرت می‌خواهم و تاوانش را هم می‌دهم اما اگر نه… "

اخبار مرتبط:
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: واژگونی خودروی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی برجای گذاشت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به پروژه‌های بهسازی و اصلاح محورهای برون شهری گفت: حجم بالای ترافیک و اضافه بار ناوگان باربری به مرور زمان زیرساخت‌هایی مثل آسفالت را از بین می‌برد.

مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست
مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست

رئیس اتحادیه صنف خوار و بار و آجیل‌فروشی اصفهان گفت: مشکل اصلی کمبود برنج در استان‌ها، نبود کالا نیست؛ بلکه کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است