کد خبر : 181229
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - 09:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین ساوه شمشکی از اسکی خداحافظی کرد

حسین ساوه شمشکی از اسکی خداحافظی کرد

به گزارش مدارا، حسین ساوه‌شمشکی با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از دنیای قهرمانی اسکی خداحافظی کرد.

این اسکی‌باز سهمیه المپیک ۲۰۲۲ پکن را به دست آورده بود که  پیش از آغاز رقابت‌های مارپیچ بزرگ و کوچک بازی‌ها تست دوپینگش مثبت و محروم شد.

ساوه شمشکی  مسئولیت دوپینگ را برعهده گرفت اما عمدی بودن آن را رد کرد. با این حال محرومیت این ورزشکار قطعی است.

او که سابقه حضور در المپیک‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ را هم دارد، در پستی اینستاگرامی با انتقاد از فضای اسکی از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.

او در بخشهایی از متن خداحافظی اش نوشت: "اسکی با همه خوبی‌ها و بدی‌هایش برای من تمام شد. زندگی ورزشی و قهرمانی روزی شروع و یک روز هم تمام می شود. چند سال هر چه بر من گذشت تحمل کردم که خوب تمامش کنم اما انگار قرار بود اینجای زندگی‌ام با بقیه فرق کند. می‌خواستم بعد از مانش دوم اسلالوم خداحافظی کنم اما…

چند سالی است که جنایت جنگی در اسکی مد شده، این عکس دیگری را می‌دهد و دیگری فیلم این یکی را، هر کسی برای کنار زدن رقیبش آتو جمع می‌کند و ورزشکار، مربی، مدیر ندارد. اگر ببریم که خودمان برده‌ایم، ژست انسان‌های موفق می‌گیریم و بادی در غبغب می‌اندازیم اما اگر ببازیم همه را متهم می‌کنیم.   کل رقابتمام نمایش این شده که بگوییم آی مردم من از فلانی موفق تر هستم.

اسکی به اندازه انگشتان دو دست هم دلسوز واقعی ندارد. یکسری آدم برای گرفتن پست و مقام یا مسافرت و یا یک کاپشن دین و دنیایشان را می‌دهند و مثل آفتاب پرست رنگ عوض می‌کنند.

داشتم به این فکر می‌کردم که ای کاش افتخاری رئیس فدراسیون می‌شد و اجازه مسابقه به من نمی‌داد تا الان این داستان‌ها را نداشتم.   اگر در این اتفاقی که افتاد من مقصرم که معذرت می‌خواهم و تاوانش را هم می‌دهم اما اگر نه… "

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است