کد خبر : 181204
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۱ - 12:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ایران به طالبان هشدار داد

ایران به طالبان هشدار داد

به گزارش مدارا، محرابیان گفت: سه ماه است که با افغانستان برای حقابه هیرمند در حال مذاکره هستیم و آن ها هم اعلام کردند که ما حقوق جمهوری اسلامی را به رسمیت می‌شناسیم، اما تاکنون این کار انجام نشده است.

اخیرا وزارت آب و برق طالبان با تکذیب رها سازی آب سد «کمال خان» به سمت ایران، اعلام‌ کرده بود که آب به درخواست کشاورزان ولایت نیمروز در افغانستان و در حد تامین نیاز آنها رهاسازی شده است.

 

اخبار مرتبط:
۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در اصفهان کشف شد
۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان از توقیف یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ حامل ۱۲ کیلو انواع مواد افیونی و دستگیری ۲ متهم در یکی از محورهای مواصلاتی استان خبرداد.

خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود
خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود

معاون استاندار اصفهان گفت:بهره‌گیری از ظرفیت‌های خالی صنایع و کارخانه‌ها، و توسعه فرهنگ «هم‌پیمایی» برای استفاده بهینه از خودروهای شخصی در اصفهان در دستور کار است.

مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیر حضوری شدن مدارس اصفهان و چند شهر اصفهان فردا یکشنبه ۷ دی ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است